Shining Photo Recovery software haalt verloren foto's terug met een paar klikken. Verschillende fotoformaten worden ondersteund. Herstel alle foto's in een kwestie van minuten.

Shining Photo Recovery kan gemakkelijk uw kostbare foto's, afbeeldingen, afbeeldingen en videoclips en audiobestanden van digitale camera's, camcorders, iPods, mobiele telefoons, SD-kaarten, flash-kaarten, minidisks, Zip-schijven, harde schijven, USB-flashstations, pen-drives herstellen en externe harde schijven en anderen in drie eenvoudige stappen. Het kan verloren foto's herstellen als gevolg van per ongeluk verwijderde foto's, na formatteren, partitiefouten, OS-crash, virusaanval, menselijke fouten en andere gevallen van fotoverlies.
Giveaway of the day — Shining Photo Recovery 6.6.6.6

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Shiningsoft|https://nl.giveawayoftheday.com/category/publisher/shiningsoft/]. De blogs met de tag Shiningsoft. blogs met de tag bestandsredder

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10/ Server 2003/ Server 2008/ Server 2012

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 23.234.27.105.

Mooi versienummer: 6666. Geen Themida, een schone installer, dus kan de AV blijven werken. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De activatie wordt vastgelegd in het tekstbestand Configure.dat in de programmamap:

register
sn=ZF*****5G
key=BQWl2c9hBsY***oCdNI=

Bewaar dit bestand. Ik maakte op een virtuele ThinPC met Discovery een activate.msi, die dit bestand op de juiste plaats zet en daarmee kon ik de trial op een schone virtuele ThinPC activeren. QED.

Voor de goede orde maakte ik met Discovery daarna een DEactivate.msi die een Configure.dat op de goede plek neerzet, maar dan met als inhoud

register
sn=-
key=-

En daarmee krijg ik de activatie weg en had ik een trial terug.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

Ik moet nog ergens een telefoonchip hebben van een goede vriend, wiens foto's ik nog niet allemaal kon herstellen. Ik zal het eens met dit weggevertje proberen.

Vandaag bij Giveaway Club DVDmate V4.3.0 (lifetime license) by Dimo Studio. 32 Bitter. Hier weggegeven op 8 mei 2018. Ik kon er een Cameyo van maken.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.