Een efficiënt laptopkoelingsprogramma waarmee u de CPU-temperatuur van uw laptop kunt verlagen om geluid te verminderen en oververhitting te voorkomen.

Amazing Laptop Cooling Wizard is een slimme en lichtgewicht applicatie die oververhitting van laptops, notebooks enz. voorkomt. Als u aan het multitasken bent en de hitte omhoog voelt komen, start u de app en hoeft u daar geen zorgen meer om te maken. De snelheid van de ventilator wordt verhoogd om de tempertuur in het aanvaarbare waardegebied te krijgen. Amazing Laptop Cooling Wizard ondersteunt alle laptopmerken, zoals Hewlett Packard (HP), Lenovo, Dell, Asus, Acer, Microsoft, Razer, MSI, Samsung, Iball, Chromebook, Toshiba en meer.

Opmerking: de licentie is geldig voor één jaar.

Giveaway of the day — Amazing Laptop Cooling Wizard 1.1.5.8

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Amazing-Share. De blogs met de tag Amazing-Share.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10/ Server 2003/ Server 2008/ Server 2012

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Maar die wordt niet geslikt. Uit de Cameyo leid ik af dat de programmamap als semi-portable bruikbaar is. In de programmamap zie ik het bestand Reg.dat staan. Leeg. Als ik daar de sleutel in plak en het weggevertje opstart, is de sleutel al ingevuld in het veld waar ik de sleutel moet invullen. Maar ook dan kan ik niet activeren. Game over.

Dan zie ik dat de leverancier een nieuwe sleutel 62C******2BR heeft gepubliceerd. Die doet het wel en plaatst een sleutel in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Amazing Laptop Cooling Wizard]
 "TryTime"=-
 "OneYearTryTime"=-

De inhoud van de subsleutel OneYearTryTime bevat datum en tijd waarop de periode van een jaar is ingegaan. Mijn vingers jeuken...

Als ik het programma start. wordt er het nodige in het register gewijzigd. Idem als ik het uitzet. Ik heb met Discovery een aanzetten.msi en een uitzetten.msi gemaakt. Het zou kunnen - moet ik nagaan - dat het weggevertje eigenlijk niet veel meer doet dan wijzigingen in het register aanbrengen bj het uit- en aanzetten. In dat geval zouden aanzetten.msi en uitzetten.msi volstaan om hetzelfde effect te bereiken.

Activeren en draaien:

een


Bij de start wordt er het nodige in het register veranderd:

aanzetten


Bij stoppen wordt er het nodige in het register veranderd:

uitzetten


De licentie is maar een jaar geldig. Als het me zou bevallen, moet ik $49,95 betalen. Vandaag kan ik het met 50% korting kopen, maar dan kost het me dus nog steeds bijna €25. Ik kocht onlangs voor maar een paar euro twee onderzetters voor een 15 inch laptop met ingebouwde vrijwel geluidloze ventilator bij Action. Omdat ik een 17 inch laptop heb, past dat niet precies. Maar met een paar stukjes dubbelzijdig plakband blijft het keurig zitten en past het nog steeds in mijn rugzak. De voeding gaat via USB. De stekker heeft aan de buitenzijde een USB-aansluiting, dus lever ik de facto geen USB-aansluiting in. Ik laat Oracle VirtualBox gebruikmaken van de processor van de grafische kaart. Zou het weggevertje die ook koel kunnen houden? Mijn Action koeler wel. De maker denkt er anders over: "No laptop cooling pad needed any more."

Voor de trial zijn ze krenterig. Vaak kan je de trial een maand gratis gebruiken, maar hier "One hour free trial this amazing laptop cooling software."
Het wordt aangeprezen als Haarlemmermeer olie: "Make your old laptop run like new".

Een alternatief is SpeedFan

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootjehttps://nl.giveawayoftheday.com/amazing-laptop-cooling-wizard-1-1-5-8/#comment-604753.

spel

De officiële site van vandaag:


Vandaag bij Giveaway Club DVDmate V4.3.0 (lifetime license) by Dimo Studio. 32 Bitter. Hier weggegeven op 8 mei 2018. Ik kon er een Cameyo van maken.

Terug naar het begin.