Smarty Uninstaller is een software applicatie om geïnstalleerde programma's volledig te de-installeren.. De post-install scan engine verwijdert alle applicatierestanten.

Belangrijkste mgleijkheden

  • Clean feature lineup.De applicatie beschikt over een gebruikersvriendelijke interface. Daarnaast ondersteunt het high - DPI weergaven . U kunt alle geïnstalleerde applicatie's (32 - bit en 64 - bit) bekijken, inclusief de defecte installaties.
  • Verschillende de-installatiemethodes en de-installatiegeschiedenis.Wanneer u een applicatie uit de lijst selecteert, kunt u de "Actions" tab of het rechtsklikmenu gebruiken om de de-installatie te starten, Snapshot Uninstall of Force Uninstall . Het bewaart een lijst met alle verwijderde applicaties, die je ten alle tijde kunt bekijken.
  • Force Uninstall modus.De "Force Uninstall" modus zorgt voor de hardnekkige software die die niet via de via de traditionele verwijdermethode te de-installeren is, door het Windows register te scannen op gekoppelde items en de snelkoppelingen en bestanden te verwijderen van de computer.
  • Monitor veranderingen aan uw systeem tijdens installeren van nieuwe software.Met Smarty Snapshot kunt u de installatie van nieuwe applicaties monitoren en iedere verandering aan uw systeem tijdens dat proces detecteren. Deze veranderingen worden opgeslagen in een snapshot, die je later weer kunt gebruiken om de installatie grondig te bekijken of om de applicatie grondig te de-installeren.
  • Applicaties verplaatsen zonder opnieuw te installeren.De Move Application biedt mogelijkheden een applicatie of game naar een andere schijf te verplaatsen zonder deze opnieuw te hoeven installeren.
  • Gedetailleerde info over applicaties en beheren van opstart-items.Daarnaast kunt u "geavanceerde details" van een applicatie bekijken (inclusief registergegevens) en groepen aanmaken om makkelijke de installatie in de lijst te beheren.

Giveaway of the day — Smarty Uninstaller Standard 4.8.1

Versie 4.8 kregen we op 16 februari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEEN

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida. Ik zie geen sleutel. Is ook niet nodig. Draait niet op een virtuele ThinPC, want het is een 64 bitter. Kent Nederlands.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in C:\ProgramData\Smarty Uninstaller 4\GotdLicense.smlicense.

Ik heb het op een virtuele W7 64 geïnstalleerd en de programmamap bewaard. En het activatiebestand. Op een virtuele ThinPC heb ik met Discovery een activate.,msi gemaakt, dat het activatiebestand op de juiste plaats zet. En daarmee kon ik de programmamapversie activeren op een schone virtuele W7 64. QED.
Voor de goede orde ook een DEactivate.msi gemaakt, dat het activatiebestand zou moeten wissen. Maar dat werkt niet.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Bij Giveaway Club vandaag Pixarra Paint Studio V1.14 (lifetime license) by Pixarra Inc.

Terug naar het begin.