Easy Photo Unblur verbetert de kwaliteit van camera opnames door buitensporige ruis te verwijderen en wazige objecten te verscherpen.

Het maken van foto's met beweging of niet optimale lichtcondities resulteren veelal in wazige en onscherpe foto's. Met Easy Photo Unblur worden foto's kraakhelder dankzij de slimme digitale optimalisatie. De programma algoritmes ontdoen foto's van ruis door het detecteren van objecten uit focus en het intelligent opschonen van de ruis.

Het programma biedt een reeks ontruismodi met aanpasbare parameters – verzachten, detalization, ruis voor- en nabewerking. Afhankelijk van de hoeveelheid ruis, kunt u vrijuit met verschillende verscherpingsmodi foto's ontdoen van ruis, handtrillingen, uit focus en wazigheid door beweging herstellen. Deze beeldverscherpings app batck optimalisatie om tegelijkertijd meerdere foto's te optimaliseren. Drag & drop de beeldmap naar de app en start de verwerking.

Er bestaan meerdere manieren om foto's om foto's scherper te maken en de meeste daarvan vereisen professionele vaardigheden met beeldbewerking. Easy Photo Unblur is geschikt voor iedereen, ongeacht de kennis en vaardigheden op gebied van fotografie en design. Het programma helpt bij het verscherpen van beelden via artificial intelligence mechanismen.Dat is veel efficiënter dan plat verscherpen dat in de meeste alternatieve oplossingen wordt gebruikt. Gebruikers kunnen een voorbeeld bekijken van het uiteindelijke resultaat en deze vergelijken met de originele foto voordat deze wordt opgeslagen.

Giveaway of the day — Easy Photo Unblur 2.0

Versie 2.0 kregen we op 27 maart 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Wel eindigt de naam op pt1, een indicatie dat het bij het begin van de installatie de sleutel opvraagt.
Ik heb de trial dezelfde naam gegeven als het weggevertje en daarmee met 10 Minute Mail de sleutel aangevraagd. QED. SoftOrbits wil veel van u weten, maar u hoeft die informatie niet af te geven als u op Not Now klikt. Kent Nederlands.

De activatie komt in het register:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\softorbits\EasyPhotoUnblur]
 "Key"=-
 "partnerCompaignInfo"=-

Bewaar uw registersleutel. Ik kon met de mijne de trial (met zijn originele naam) activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Het alternatieve weggevertje bij GiveawayClub is vandaag Ashampoo® Photo Commander 15 (lifetime license) by Ashampoo GmbH. & Co. KG. Ashampoo heeft goede spullen. Ik vraag voor mezelf in ieder geval een sleutel aan. Daarvoor moet ik wel de installatie starten op een virtuele machine. De sleutel dient in eerste instantie om de installatie toe te staan. Ashampoo maakt reclame voor de browser Opera. Dat vergeef ik ze: het is een goede browser, al is die nu Chinees eigendom.
Joker0502 merkt op dat het hier is weggegeven op 28 maart 2018, wel met een andere sleutel AP******3E. Die oude sleutel werkt nog steeds. De blog van die dag

OT: U weet dat ik met virtuele machines op basis van VirtualBox werk. Die beveilig ik òf met Toolwiz Time Freeze, òf met de snapshotoptie van VirtualBox. Maar die weigeren soms dienst. Gisteren heb ik de laatste virtuele ThinPC gekloond en beschermd met Toolwiz Time Freeze. Maar omdat het opstarten me te lang duurde, heb ik er een snapshot van gemaakt. Dus niet om te beschermen, maar alleen op snel op te starten. Tot nu toe werkt het foutloos en lekker vlot. Time Freeze heeft het voordeel dat je sommige bestanden en mappen kan uitsluiten van de bescherming. Handig voor de mappen waar de mail in staat. Maar dan natuurlijk geen oude snapshots gebruiken, maar vóór elk afsluiten een nieuwe snapshot maken en na het afsluiten de oudste snapshot wissen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.