AV Voice Changer Software is het programma dat uw stem naar een andere gewenste stem kan veranderen tijdens het praten op Skype/Discord of andere VoIP-software. De software kan uw stem in slechts één klik veranderen met kant-en-klare stemvoorinstellingen genaamd "Nickvoices", van man naar vrouw en van vrouw naar man, met een breed bereik van leeftijd. Naast het veranderen van de leeftijd en het geslacht van uw stem, kunt u op creatief meer dan honderd stemeffecten, achtergrondeffecten en niet-menselijke stemmen toevoegen. Bovendien integreert de software ook een ingebouwde spraakrecorder, waarmee u audiobestanden kunt opnemen met zowel normale stem als morph-stem.

Giveaway of the day — AV Voice Changer Software 7.0.62

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van AVSoft. De blogs met de tag AVSoft.

Systeemvereisten: Microsoft Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial van de BASIC-versie te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEEN: voor de trial kunt u bij de eerste opstart een andere activatiecode aanvragen.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Ik gebruikte a@b.com als mailadres. Met a@c.com kreeg ik dezelfde sleutel voor de BASIC VERSION. Ook met een andere naam , ander IP-adres, ander niet-werkend mailadres en ander land ointving ik de sleutel DEG*******************RV

Bij de installatie wordt om toestemming gevraagd om een extra driver te installeren.

De activatie staat mogelijk in

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avnex\AV Voice Changer Software\Vcs 7.0
 KeyEx
 E-mail
 Full name

Maar als ik het weggevertje voor alle gebruikers installeer en bovenstaande ingevulde sleutel toevoeg aan het register, is het bij eerste opstart nog niet geregistreerd. Wel zie ik mijn naam, mailadres en de activatiesleutel al ingevuld staan. Met Discovery maak ik vervolgens een register.msi. En daarmee kan ik bij een volgende installatie op een schone virtuele ThinPC het weggevertje registreren/activeren. QED.

De register.msi doet wat met bovenstaande registersleutel en met

 C:\ProgramData\Avnex\VCS7\BGEffects\BGEffectsGroups.xml
 C:\Users\gebruiker\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\Avnex\VCS7\Vcs.xml
 C:\Users\gebruiker\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\Avnex\VCS7\BGEffects\BGEffectsGroups.xml
 C:\ProgramData\Avnex\VCS7\Vcs.xml

Ze raden aan een hoofdtelefoon te gebruiken. Dat is inderdaad handig. Want het weggevertje begint direct te werken en dat is niet leuk als je niet de enige in de kamer bent.

De Cameyo en de Sandboxie draaien prima op de productielaptop. Bijzonder is dat Sandboxie zelf niet meer op die laptop staat, want Sandboxie dan niet overweg met W10 1809. Ik moest hem nog wel registreren. De klassieke portable doet niets.

Leuk als het werkt om een gesproken anonieme toelichting op te nemen in mijn videoinstructies om de blog te schrijven.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.