Houd uw PC up-to-date en veilig met de meest recente versies van uw favoriete software - SUMo (Software Update Monitor)! Anders dan de ingebouwde auto update functies, informeert SUMo u over beschikbare updates vóórdat u de software gaat gebruiken.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Automatische detectie van geïnstalleerde software;
  • Detecteert vereiste updates / patches voor uw software;
  • Detecteert vereiste drivers update (vereist DUMo);
  • Filteren /autoriseren Beta versies (gebruikersinstelling);
  • Negeerlijst: alleen gewenste software in de gaten houden;
  • Betere compatibiliteit en minder false positives dan andere Update Monitors (volgens de feedback van gebruikers).

Giveaway of the day — Sumo Pro 5.8.6

Versie 5.6.5 kregen we op 17 mei 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek
Er is ook een officiële portable: die is OOK te activeren.

Bij gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 213.186.33.69t.

Geen Themida, CRC32 is 42B55C64. De sleutel staat in de readme. Ik kon de officiële portable activeren met de gegevens uit de readme. De activatie wordt - tegen de regels van portabliliteit in - vastgelegd in het register:

HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\KC Softwares\SUMo, gevonden met Discovery
of [HKEY_CURRENT_USER\Software\KC Softwares\SUMo], gevonden met regedt32
 Name
 LastCheckedLicVersion
 DirectWeb
 Pass

Maar ik zie deze gegevens ook in de programmamap van de portable staan, in het bestand settings.ini. Met dat bestand kan ik het weggevertje in Sandboxie op een virtuele ThinPC niet_ activeren. Maar wel met bovenstaande regsitersleutel. QED__.

Overigens moet u dit programma niet in Sandboxie draaien. Tenzij u de daarmee opgehaalde updates van uw geliefde software 100% veilig wilt testen. Want na het beëindigen van alle programma's in die zandbak en het leegmaken van de zandbak heeft u alle vorige versies weer tot uw beschikking.

Het fijne van het weggevertje is dat het je verwijst naar de officiële downloadsites, meer niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een ongewenste update krijgt. Wel moet je oppassen dat je weggevertjes gaat updaten, want dan kan je je de activatie kwijtraken.

Ik zag bijvoorbeeld dat ik een oude versie van 7z gebruikte. Toen ik de update ophaalde, bleek die alk in de downloadmap te staan. Kennelijk ben ik wel eens gestoord tijdens het updaten, waardoor ik niet aan de installatie was toegekomen. Gebeurt vaker. Nu die 'oude' download gedraait. En nu is Sumo Pro weer tevreden.

Ik was wat verbaasd dat Google Chrome niet bij de tijd was. Want die zorgt zelf voor updates. Maar alleen als je het gebruikt. En dat doe ik niet zo vaak. Even later is Chrome opgewaardeerd buiten Sumo om. En Sumo ziet nu dat Google Chrome OK is. De vijf sterrenbeoordeling geldt nog steeds wat mij betreft.

Op de desktop zet ik portables in een afzonderlijke map op een niet-systeemschijf. Als ik de portable versie van het weggevertje daar draai, is het geactiveerd QED, maar het vindt in eerste instantie alleen maar een paar programma's. Pas als ik de C-schijf als te doorzoeken map toevoeg, worden alle daar geïnstaleerde programma's gevonden.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is vandaag iCare SD Memory Card Recovery Pro V1.1 (lifetime license) by iCareAll Inc.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.