Apeaksoft DVD Creator is speciaal ontworpen om video te bewerken en te branden op een dvd-schijf, dvd-map of ISO-bestand. Wanneer u MP4 naar DVD wilt branden, kan deze DVD Creator u van dienst zijn. Video in een populair videoformaat zoals MP4, MOV, AVI, MKV, FLV, enz. kan worden gebruikt om een ​​dvd te maken. Bovendien worden veel belangrijke bewerkingsfuncties aangeboden in deze dvd-creatietool. U kunt handig video's bijsnijden/knippen/draaien, de beeld-/geluidskwaliteit aanpassen, het dvd-menu bewerken, nieuwe audiotracks of ondertitels toevoegen en meer. Daarnaast is het een krachtige Blu-ray-maker om video's op Blu-ray-schijven/mappen of ISO-bestanden van hoge kwaliteit te branden.

Giveaway of the day — Apeaksoft DVD Creator 1.0.8

Deze titel kregen we nog niet eerder van Apeaksoft. De blogs met de tasg Apeaksoft.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP (SP2 or later); 1GHz Intel/AMD CPU or above; 1GB RAM or more for DVD/BD creating

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 104.18.20.226 en 173.192.215.22

Geen Themida. Na installatie staat er een link in het menu om een sleutel aan te vragen. Geen Nederlands. 32 Bitter. Ik vraag met 10 Minute Mail een aantal licenties aan, want voor elke (virtuele) machine heb ik een eigen sleutel nodig.

Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates uit te vinken.

De activatie staat in het register:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\Apeaksoft Studio\DVD Creator\Register]
 "UserEMail"=-
 "Code"=-
 "LastCode"=-
 "LastUserEMail"=-

Bewaar uw registersleutel. Ik kon de trial ermee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED. De Cameyo lijkt niet te werken.

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is vandaag Dimo Monstune v.4.3.0 . (lifetime license) - A top-notch multi-track BD/DVD Tool by Dimo Studio. Via deze link krijgt u de sleutel. Helaas moet dat via FaceBook. Gelukkig heb ik een paar anonieme FB-accounts.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.