Zortam Mp3 Media Studio is een alles-in-één MP3 applicatie met diverse modules: Zortam Mp3 Auto Tagger, Mp3 Organizer, ID3 Tag Editor, mp3 Player, Mp3 Normalizer, BPM (Beats Per Minute) Analyzer,CD Ripper, mp3 to Wav converter. Met Zortam Mp3 Media Studio kunt u met batch-verwerking mp3-bestanden auto taggen, Mp3-bestanden hernoemen d.m.v. mp3 tag-gegevens, Mp3 tags schrijven van bestandsnaam. Batch autotagging-proces downloadt automatisch albumhoezen, songteksten en andere metadata zoals artiest, titel, jaar, genre, trackinfo naar uw mp3-bestanden.

Het programma identificeert uw muziek, met behulp van geavanceerde digitale vingerafdruktechnologie, downloadt automatisch ontbrekende albumillustraties, songteksten en andere trackinformatie, waaronder artiest, genre, jaar, tracknaam en tracknummer.

Onze software kan meer dan 35 miljoen muziekitems herkennen. Albumillustraties, teksten en opgeslagen gegevens kunnen worden bekeken op mobiele of tablet-apparaten van iTunes, iPhone, iPod en Android.

Giveaway of the day — Zortam Mp3 Media Studio Pro 24.30

Versie 23.55 kregen we op 28 maart 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 7/ Vista/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Bij het downloaden krijg ik een waarschuwing van de Windows AV. Geen Themida. De sleutel staat in de readme, maar die hoef ik niet eens in te voeren. Na installatie is het al geactiveerd. Geen Nederlands. Vergeet niet het automatisch bij het opstarten zoeken naar updates uit te vinken. De Cameyo doet het niet, de klassieke portable wel. En de programmamap ook. Die is geactiveerd, maar het vinkje niet zoeken naar updates staat wel aan. Dat wordt dus elders opgeslagen:

[HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\Zortam\ZortamMp3MediaStudio]
 "CheckForUpdatesOnStart"=dword:00000000

Prima programma. Ik heb een eigen licentie (voor de volle prijs van €15.71 gekocht), die ik heb gebruikt om op mijn laptop een USB-stick met mijn eigen CD-muziek te vullen. Want onze auto's hebben geen CD-speler.

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is vandaag X-Mirage Airplay for Windows V2.5.1 / Mac V2.10.4 (1 year license) by X-Mirage

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.