Ashampoo Snap 9 is de ideale screenshot en video opnamesoftware voor PC. Alles wat u ziet op uw scherm vastleggen als afbeelding of video en daar extra informatie aan toevoegen als tekst of pijlen.

Een foto zegt meer dan duizend woorden -als het goed is gedaan! Gebruik de ingebouwde tekstherkenning om complete pagina's met tekst te kopiëren of deel je verwerkte afbeeldingen met vrienden en familie. Of u nu iets wilt uitleggen, documenteren of gewoon iets wilt laten zien - Snap 9 is altijd de beste keuze!

Giveaway of the day — Ashampoo Snap 9

Versie 9 kregen we op 15 januari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? onduidelijk

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 217.237.165.133 en 176.28.52.37.

Geen Themida, maan een Ashampoo-wrapper. Bij het begin van de installatie krijgt u een link om de sleutel aan te vragen, waarmee u de installatie kan voortzetten.

Ashampoo maakt goed spul. Spamt wel een beetje. Meestal krijgen we een verouderde, maar nog goed bruikbare versie.

De Cameyo doet het niet, de klassieke portable wel. Ook de volgende ochtend op de desktop. Bij testen van de trial of programmamap op een virtuele machine krijg ik regelmatig de melding dat de sleutel te vaak is gebruikt.

De Duitse vrienden zien de activatie staan in

[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Ashampoo\Ashampoo Snap 9\ash_inet]
 "regKey"=-
 "SharewareType"=dword:00000001
 "state"=dword:00000001

Ik gebruik zelf FastStone Capture. Daar ben ik aan gewend. Die maakt compactere screenshots dan het weggevertje en heeft een simpeler menustructuur.

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is ook vandaag DoYourData Uninstaller Pro V3.1 (lifetime license with no free upgrade) by DoYourData Software. U moet het vóór 30 november activeren. Ik zie niet direct de meerwaarde boven het gratis CCleaner.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.