Leawo DVD Copy maakt het eenvoudiger dan ooit om een ​​DVD te kopiëren voor back-up of delen. Met deze dvd-kopie-software kunt u een dvd kopiëren naar de harde schijf als een dvd-map of ISO-image en een dvd back-uppen naar een lege DVD-schijf voor afspelen op dvd-spelers of delen. Het kan een DVD-schijf, map en ISO-image bestand kopiëren. Met geavanceerde DVD-kopieer- en back-uptechnologie ondersteunt het 1: 1 schijven naar schijf dupliceren zonder kwaliteitsverlies en comprimeert dvd-9 naar DVD-5 met hoge kwaliteit. Er worden 3 verschillende kopieermodi vooraf geladen: volledige film, hoofdfilm en aangepaste modus. Leawo DVD Copy kan u helpen bij het kopiëren en back-uppen van zowel CSS-DVD als gewone DVD-inhoud. Met dit uitstekende dvd-kopie programma, is het-back-uppen van uw dure dvd-verzameling een fluitje van een cent!

  • Back-up en kopiëren van een door CSS beschermde DVD;
  • Kopieer DVD in 1: 1 kwaliteit;
  • Kopieer DVD in 6x hogere snelheid;
  • ISO-image kopiëren naar DVD met geselecteerde ondertitels en audiotracks;
  • Hoge kwaliteit DVD-9 naar DVD-5-compressie;
  • 2 DVD-videostandaarden voor het kopiëren van dvd's uit verschillende gebieden.

Opmerking: de software beschikt over een 1-jaar licentie. Leawo DVD Copy werkt als een module van de Leawo Prof. Media suite.

Giveaway of the day — Leawo DVD Copy 8.0.0

Versie 7.3.0 kregen we op 16 augustus 2015. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP, Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1GHz Intel or AMD CPU; RAM: 512MB RAM (1024MB or above recommended); Free Hard Disk: 5GB+ (DVD) / 25GB+ (Blu-ray Disc) hard disk space; Graphic Card: NVIDIA GeForce GTX 260 and above; Others: Recordable Blu-ray drive, Internet Connection

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 45.33.104.22.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Themida: volslagen overbodig, want ze hebben gewoon de trial ingepakt. Haal die dus op ;). In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. En na activatie krijgt u een link om een schone installer op te halen. Weer een bewijs dat Themida onnodig is.

De installatie lukt nit op een virtuele ThinPC. Misschien later tijd voor een herhaling op een virtuele W8.1 64 pro.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.