PDF Shaper maakt het gemakkelijk om de inhoud van PDF-bestanden aan te passen. Gebruikers kunnen PDF-bestanden splitsen in kleinere PDF's, afzonderlijke pagina's uitpakken of verwijderen en bestanden versleutelen en ontsleutelen. Het is net zo eenvoudig om meerdere PDF-bestanden samen te voegen tot een groter bestand. De software roteert, knipt en normaliseert pagina's, individueel of in batch-modus. de tekst van een PDF-bestand eenvoudig converteren naar de populaire Microsoft Word RTF-indeling of DOC-bestanden converteren naar PDF-bestanden. Op dezelfde manier converteert de software PDF-pagina's naar standalone afbeeldingen en vice versa.

Belangrijkste voordelen
Dankzij de schone, intuïtieve interface van PDF Shaper kunnen gebruikers binnen een paar minuten productief worden. PDF Shaper is geoptimaliseerd voor high-DPI-monitors en een laag CPU-resourcegebruik, zelfs tijdens de CPU-intensieve conversiebewerkingen.

Geavanceerde tools
Met de nadruk op veiligheid en privacy kunnen PDF-metagegevensvelden zoals auteur, titel en datums door PDF Shaper worden bijgewerkt of verwijderd. PDF-bestanden kunnen worden versleuteld met eigenaars- en gebruikerswachtwoorden. Bovendien kan de software inhoud beschermen, gebruikers toegangsrechten instellen, PDF-bestanden ondertekenen en eerder versleutelde bestanden decoderen.

NB:

  • - levenslange licentie (alleen voor thuisgebruik)
  • - volledig functioneel (activering is niet vereist)
  • - update controle uitgeschakeld (updates zijn niet inbegrepen)
  • - gratis technische ondersteuning inbegrepen

Giveaway of the day — PDF Shaper Premium 8.7

Versie 8.3 kregen we op 15 juni 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8 /8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trialhttp://www.pdfshaper.com/download.html te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij installatie en gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 208.100.25.83.

Themida. Geen sleutel, is niet vereist. Kent Nederlands. Vergeet niet het zoeken naar updates uit te zetten. De Cameyo portable, gemaakt op een vituele ThinPC, doet het na een paar opstarthaperingen, goed op de productielaptop.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.