Wise Duplicate Finder Pro is een dubbele bestandsbeheertool waarmee u dubbele bestanden kunt vinden en verwijderen door bestandsnaam, bestandsgrootte of inhoud te vergelijken. We downloaden een heleboel documenten, foto's, liedjes en films in ons dagelijks leven. Naarmate de tijd vordert, staat uw harde schijf er vol mee. U merkt dat u steeds vaak geen schijfruimte meer hebt. Wise Duplicate Finder kan u helpen onnodige duplicaten te lokaliseren en te verwijderen, om zo ruimte vrij te maken.

  • Beheer alle types duplicaten;
  • Vind lege bestanden;
  • Dubbele kopieën handmatig of automatisch verwijderen;
  • Back-up en herstel.

Giveaway of the day — Wise Duplicate Finder Pro 1.2.8

Deze titel kregen we nog niet eerder. De blogs met de tag WiseCleaner.

Systeemvereisten:Windows XP/ 2003/ 2008/ Vista 7/ 8/ 10 (32-bit and 64-bit); Languages: English,Arabic,Azeri,Belarusian,Belorussian,Bulgarian,Chinese,ChineseSimplified,
ChineseTraditional,Croatian,Czech,Danish,Dutch,Estonian,Finnish,French,Georgian,
German,Greek,Hungarian,Italian,Japanese,Korean,Nepali,Norwegian,Polish,Portuguese,
Romanian,Russian,Serbian,Slovak,Slovenian,Spanish,Swedish,Thai,Turkish,Ukrainian

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 66.148.112.198. Updaten gaat via 66.148.115.28

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Themida. Kent "Nederlands", maar schrijft "verwijderd duplicaten van uw PC ..." in plaats van 'verwijdert" in de derde persoon enkelvoud onvoltooid tegenwoordige tijd (lagere school-kennis van bijna 70 jaar geleden). Kan updaten, maar dan raakt u de activatie kwijt. Wees voorzichtig met het weghalen van duplicaten van systeembestanden en backups.

U kunt volstaan met het bewaren van de programmamap om die als semi-portable te draaien. Het zet volgens Cameyo of Sandboxie config.ini in %AppData% en past wat registersleutels aan. Valt dus best mee Sandboxie werkt instantaan en slaat de wijzigingen tijdens draaien op in een vooraf geleegde zandbak. Met Cameyo moet u vooraf en achteraf scannen en dat kan een paar minuten duren. Als het alleen maar gaat om het vinden van duplicaten, kunt u de programmamap prima in Sandboxie draaien. Uw PC blijft schoon achter als u achteraf de test-zandbak leegt..

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.