VoodooShield is het enige gebruiksvriendelijke computerslot dat uw computer automatisch vergrendelt wanneer deze gevaar loopt. De core-technologie van VoodooShield staat bekend als Application Whitelisting, dus in plaats van alle "slechte zaken" proberen te blokkeren, laten we alleen de "goede zaken" toe. VoodooShield beschikt ook over machine learning/kunstmatige intelligentie en een multi antivirusscanner met 65+ engines. VoodooShield blokkeert de eerste paar dagen misschien een paar onschuldige items, maar het leert heel snel, dus zal het na een paar dagen zo stil zijn als een muis en uw computer vergrendelen wanneer u op het web surft of e-mail checkt. VoodooShield is ontworpen als aanvulling op uw bestaande beveiligingssoftware en is compatibel met alle bekende beveiligingsproducten.

NB: 1-jaar licentie.

Giveaway of the day — VoodooShield Pro 4.68

VoodooSoft is een nieuwe aanbieder.

Systeemvereisten: Windows 7 SP2/ 8/ 10 ; Languages: English

Site van de leverancier

Trial cq gratis versie te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA:

Bij installatie, activatie en gebruik wordt contact opgenomen met IP-adressen 93.184.220.29, 104.31.75.87 en 23.43.75.27.

De handleiding is te downloaden als pdf.

Geen Themida. In de readme een link om uw jaarsleutel met een werkend mailadres aan te vragen.10 Minute mail is OK. Geen Nederlands, alleen Engels.

De activatie staat in
C:\ProgramData\VoodooShield\voodooshield-token.json
C:\ProgramData\VoodooShield\settings.db

Bewaar deze bestanden. Ik kon er het weggevertje èn de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

De Cameyo doet het niet. Een klassieke portable mislukt. Ook wel begrijpelijk, want dit soort programma's moet in real-time op de echte PC draaien. De stoutigheden van de buitenwereld moeten niet alleen virtueel worden afgevangen.

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is vandaag DVDmate V4.3.0 (lifetime license) - top DVD ripper software by Dimo Studio. Een 32-bitter. Deza aanbieding loopt tot middernacht. Maar ik heb het een langer leven gegeven.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.