Wanneer u een geweldig idee heeft om online te publiceren, is het belangrijk om daar direct werk van te maken. WebSite X5 heeft wat u nodig heeft om dat een goede start te geven en onze drag & drop builder helpt u om content toe te voegen, zelfs wanneer u geen kennis heeft van coderen. U beschikt dus alleen over de middelen die u echt nodig hebt om u eerste project online te krijgen en het ontwerpen van uw site wordt gemakkelijk en plezierig.

Giveaway of the day — WebSite X5 Start 17

Versie Start 15 kregen we op 5 april 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows 7/ 8/ 10; 2 GB RAM; Min. video resolution 1024x600

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 172.217.17.78.

Geen Themida, een schone installer. Heeft .NET Framwork nodig en installeert versie 4.6.1 daarvan ongevraagd op mijn virtuele ThinPC.
Het aanvragen van een licentiesleutel is tijdrovend: "Account pending approval". En ik gebruik 10MinuteMail, dus is dat mailadres in principe maar tien minuten bruikbaar.

De volgende ochtend is de sleutel op mijn reguliere adres nog steeds niet binnen. Ik spiek dus maar bij de Duitse vrienden en zie dat de activatie wordt vastgelegd in het bestand
C:\Users\<NAME>\AppData\Local\Incomedia\WebSite X5 v17 - Start\licence.iwl

Het is geen goed product. Daarom besteed ik er geen of heel weinig aandacht aan. Kijk maar naar de oude blog, inclusief het commentaar van Ootje. Ik gebruik een makkelijk te gebruiken blog van Gandi en Treepad voor eigen ontworpen sites.

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is vandaag nog steeds DearMob iPhone Manager v3.3 (lifetime license) by DearMob, Inc. Pas woensdag komt er een nieuwe.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.