Geeft de grootte van alle schijven/mappen/bestanden weer in een boomstructuurweergave:

 • Verwerkt bronnen in batch-modus;
 • Bronnen sorteren op grootte in aflopende volgorde;
 • Intelligente eenheid en decimale voor brongrootte;
 • Algemene opdrachten en volledig pad kopiëren;
 • Aanpasbare interface.

Opmerking: Enkele licentie (1 PC) (levenslange licentie ZONDER upgrades

[Giveaway of the day — 1Tree Pro 4.1|https://nl.giveawayoftheday.com/1tree-pro-4-1/

Versie 3.0 kregen we op 2 november 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 )x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek. Het is eeen semi-portable. Het wordt niet geïnstalleerd. Er is zowel een 32-bitter als een 64-bitter aanwezig.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 95.100.96.184.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Gebruikt Microsoft .NET Framework

De activatie komt in
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\TriSun_Software_Limited%%% 1Tree_Pro.exe_Url_31h5pbgoqxd4kx35icve2m0yhn04fgfw\4.1.29.0\user.config

Ik zie er de sleutel in:

 • <setting name="key" serializeAs="String">
  • <value>TOTP-*********-ZCZZ</value>
 • </setting>

En de door mij gekozen naam:

 • <setting name="user" serializeAs="String">
  • <value>Giveawayoftheday</value>
 • </setting>

Discovery heeft een msi gemaakt, die user.config op de juiste plaats zet. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Ik heb de programmamap gekopieerd naar de Cameyo die de eerste opstart en activatie heeft vastgelegd. Dan zou die Cameyo een echte portable moeten zijn. Dat zou moeten blijken uit een test in een zandbak.

Als ik de zelf-gemaakte Cameyo test in een schone virtuele ThinPC, blijkt die niet geactiveerd te zijn. Als ik vervolgens de Cameyo bewaar inclusief zijn werkmap, is die na uitpakken op een schone virtuele ThinPC wel geactiveerd. Logisch, want ik zag na activeren van de Cameyo het bestand user.config in zijn werkmap staan.

Ik zit via mijn laptop en AnyDesk op locatie te werken op een virtuele ThinPC op de desktop thuis. De daar gemaakt Cameyo in de uitwisselmap (DropBox) gezet en gedownload naar de laptop. Daar uitgepakt en gedraaid. Keurig geactiveerd. Omdat ik de 32-bitter als enige heb opgenomen in het Cameyo-opstartmenu, kan ik de 64-bitter niet testen. Maar ik kan de Cameyo editen op de 64-bits laptop en dan de 64.exe opnemen in het menu. Maar waarom zou ik? De 32-bits Cameyo doet wat die moet doen, ook op een 64-bitter.

Als ik pas nu de vorige blog lees, zie ik dat ik toen de geactiveerde user.config in de programmamap heb gezet. Als ik dat vandaag ook had gedaan, was ik sneller klaar geweest.

Op de Engelse site staat een link naar gratis boomiconen. Vandaar is het een fluitje van een cent andere iconen te vinden. De licentievoorwaarde is Freeware niet-commercieel (Link verplicht). Bijzonder dat deze koopsoftware dat toch mag gebruiken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.