Met MoniMaster kunnen ouders op afstand toegang krijgen tot meer dan 20 soorten gegevens (berichten, contacten, belgeschiedenis, enz.) op de iOS-apparaten van hun kinderen om hun activiteiten beter te leiden en veilig online te houden.

Met de MoniMaster SMS-tracker kunt u de door uw kind verzonden of ontvangen berichten bekijken van elk contact op zijn/haar telefoon. Al de inkomende en uitgaande teksten kunt u monitoren. U kunt de berichtenuitwisseling verkennen op datum en tijd. Gebruik MoniMaster om de realtime locatie van uw kind bij te houden om hun veiligheid te vergroten.

Opmerking: de speciale GOTD programmaversie beschikt over een 6-maand licentie! De vervaldatum is 2019-06-03 ondanks het feit dat in de versie 3 maanden wordt vermeld!

Giveaway of the day — MoniMaster iOS 2.2.0

Van Monimaster kregen we nog niet eerder een titel.

Systeemvereisten:Windows 10/ 8/ 7; iOS 7.0 and later

Site van de leverancier
En voor de download van de trial

Ik (krypteller) vind dat het weggevertje dingen doet die niet kunnen. Zeker niet bij volwassenen, maar ook niet bij kinderen ouder dan tien jaar. Ik ga het daarom niet downloaden en testen.%%

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is WiseCare 365 V.5.2.1 Pro (6 months) - PC Cleaning and Speedup Tool by WiseCleaner.com. Jammer dat het vandaag en morgen geen wegggevertje, maar een uitlenertje is. Zes maanden gratis gebruiken, dan houdt het op. Terwijl de maker in die zes maanden niets voor ons hoeft te doen. Ik laat het daarom liggen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.