STREAMING CONTENT

  • Wereldwijde toegang

Met Whoami hewft u toegang tot streaming-inhoud die mogelijk niet beschikbaar is wanneer u in het buitenland bent.

BUITENLANDSE REGERING

  • Onderdrukking van informatie

Publiceer en krijg toegang tot informatie op internet die mogelijk door buitenlandse overheden wordt gecensureerd.

BESCHERM GEVOELIGE GEGEVENS

  • Preventie van gegevensdiefstal

Overdracht van gegevens van een openbaar netwerk kan eenvoudig illegaal worden verzameld door derden en criminelen.

NB: zes maanden abonnement

Giveaway of the day — WHOAMI VPN 1.0.1 (Win&Mac)

WhoAmI is een nieuwe aanbieder|https://nl.giveawayoftheday.com/category/publisher/whoami/].

Systeemvereisten: Windows Vista, 7, 8, 10; Windows Vista, 7, 8, 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 82.196.14.226.

Geen Themida, want er zit ook een Apple installer bij. En daar draait Themida niet op. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Op 10 Minute Mail kreeg ik een andere sleutel dan op het mailadres dat Giveawayofthedfay van mij kent.

Er is ook een TAP driver nodig. De installer vraagt netjes of dat mag. DotNET is ook vereist. Bij het activeren moet ik aanklikken dat ik mijn wachtwoord ben vergeten. Daarna kan ik op hun site mij registreren en de sleutel ingeven. Daarna is mijn account geactiveerd. Het ziet er bekend uit.

Bij de eerste aanmelding ziet Discovery dat er twee bestanden worden aangemaakt:
C:\Program Files\WhoAmI\WhoAmI\w-2018-07-12--09-49-31.log
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Whoami\whoami\1.0.14\wai.db

De eerste is een logbestand. De tweede bevat alle inloggegevens van hun servers in diverse landen. Geen van beide bevat mijn gebruikersnaam.

De Cameyo doet het niet op de virtuele ThinPC waar ik hem maakte. Niet verontrustend, een VPN zit heel dicht op het OS en grijpt daarin zelfs in: zie de TAP driver. De klassieke portablemaker doet het ook niet. En Sandboxie heeft er evenmin trek in.

Als ik het pakket op een schone virtuele ThinPC zet en daarna de activate.msi van Discovery draai, moet ik we toch weer aanmelden met naam en wachtwoord. Als ik het aanmelden nogmaals door Discovery laat afkijken, maar dit keer "Remember me" aanklik, wordt er een derde bestand opgeslagen:
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Whoami\whoami\1.0.14\summary.bin

En dat lijkt wel aanmeldingszaken te bevatten. maar bij een derde poging crasht het op de virtuele ThinPC.

Voor mezelf kocht ik een paar jaar geleden een levenslange licentie van ProXPN die ik op mijn apparaten mag gebruiken. Verder zit bij de Operabrowser tegenwoordig ook een gratis VPN.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.