Softdiv PDF Split and Merge is PDF-software waarmee u eenvoudig PDF-bestanden kunt splitsen en samenvoegen in slechts een paar stappen. Met dit programma kunt u een onbeperkt aantal PDF-documenten samenvoegen als één PDF-bestand in batchmodus.

U kunt alle pagina's selecteren om samen te voegen of alleen een geselecteerd paginabereik. Softdiv PDF Split and Merge maakt het ook mogelijk om een ​​groot PDF-bestand te splitsen in meerdere kleinere delen. Het ondersteunt meerdere soorten splitsingsmethoden (opgesplitst in PDF-bestanden met één pagina, ongewenste pagina's verwijderen, ongewenste paginabereiken verwijderen en opsplitsen op groepen met pagina's) om verschillende soorten splitsingsdoelen te bereiken.

Er is PDF Reader ingebouwd, waarmee u PDF-bestanden kunt bekijken voordat je gaat splitsen of samenvoegen. Bovendien is dit programma ook in staat om met wachtwoord beveiligde PDF-documenten te verwerken. Er zijn ook opties voor het instellen van het wachtwoord, de titel, de auteur, de maker en het onderwerp voor de gesplitste of samengevoegde PDF-bestanden.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • PDF-bestanden splitsen
  • Meerdere splitmodi
  • PDF-bestanden samenvoegen
  • Versleutelde PDF-bestanden
  • PDF Viewer

Giveaway of the day — for Softdiv PDF Split and Merge Pro 1.0

Deze titel kregen we nog niet eerder van Softdiv Software. De blogs met de tag Softdiv.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE?

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. In de readme staat de sleutel. Daarmee kunt u de installer ontgrendelen. Ik zie geen Nederlands. Met Discovery kon ik zelfs een msi van de installatie maken. En daarmee het weggevertje zonder sleutel geactiveerd installeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

Voor mezelf maakte ik naast die msi ook een Sandboxie. Doet het netjes.

Via BitsduJour kreeg ik gisteren een jaarlicentie op een tool waarmee je sleutels kan achterhalen. Het achterhaalt zelf(s) zijn eigen sleutel:
Product Name: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Advanced Password Recovery Suite\License\1.0.1\LicenseKey
Product Key: B935*****927D7B4
maar niets van het weggevertje van heden.

Ik gebruik hiervoor het gratis PDF Tools. Kan meer dan het weggevertje.

Vandaag en morgen is het alternatieve weggevertje van GiveawayClub: Sonic Photo V1.26 Silver Edition Portable (Lifetime license) by Skytopia. Bijna altijd levenslang, altijd schone installer zonder Themida.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.