DoYourData Super Eraser biedt een veilige dataversnipperaar voor Windows gebruikers om permanent data te wissen en te versnipperen. Het kan geselecteerde bestanden/mappen permanent verwijderen, complete harde schijven en opslagmedia uitwissen. Het kan ongebruikte schijfruimte permanent wissen om verwijderde/verloren data of sporen op uw harde schijf permanent te wissen.

Giveaway of the day — DoYourData Super Eraser 5.5 (Windows and Mac)

Versie 5.1 kregen we op 2 maart 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Server 2003/ 2008/ 2012; Windows 2000/ XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: weggevertje en trial zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 103.43.189.155.

Geen Themida: die is er nooit als er ook een Mac-versie is. Want Themida is er niet voor de Mac(?). De sleutels staan in de readme. Geen Nederlands.

De sleutel zie ik terug in het bestand Configure.dat in de programmamap:

register
sn=NK8*******IDE6

Bewaar dat bestand dus maar. De programmamap van de op andere, schone virtuele ThinPC uitgepakte Cameyo bevat dat bestand en Main.exe is bij opstarten al automatisch geactiveerd. QED.

In het register zie ik een subsleutel KEY, maar die is leeg bij een geactiveerde versie:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\DoYourData\SuperEraser\Key]
 "Key"=-

Als ik daar de sleutel in zet en het bestand Configure.dat verwijder, heb ik echter een trial. Gebruik van de Mac-sleutel werkt ook niet. De registersleutel doet dus niets?

Met het gratis CCleaner kunt u ook bestanden wissen. En met 7z: versleutelen met de optie originelen wissen en daarna de 7z wissen.

https://www.supernature-forum.de/www-news-und-geruechtekueche/62968-giveaway-of-the-day-kostenlose-programme-438.html#post1155389]. En hun commentaarpagina

Het alternatieve weggevertje van GiveawayClub is gisteren en vandaag VideoProc V3.2 (lifetime license) by Digiarty Software, Inc.. Daar doe ik niets mee. Speelgoed voor Adriaan.

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.