Dreadlock Privacy is een tray gebaseerd hulpmiddelwaarmee u activiteiten op uw scherm kunt verbergen met een simpele muisklik of met een eenvoudige toetsaanslag.
U kunt ervoor kiezen om afzonderlijke vensters te verbergen of te sluiten, het actieve venster of om alle vensters te verbergen of te sluiten die zijn geopend op uw scherm.
Afhankelijk van de opties die u kiest, worden de applicaties verborgen in de taakbalk, het systeemvak en Windows Taakbeheer.

U kunt de toepassing met een wachtwoord beveiligen, zodat alleen u de vensters zichtbaar kunt maken wanneer ze verborgen zijn met Dreadlock Privacy.
Houdt wat u doet op uw computer privé en verborgen nieuwsgierige blikken. In het tijdperk van snoopers en hackers weet u nooit wie er allemaal in uw computer rondsnuffelen. Het zijn niet alleen slechte mensen waar u zich zorgen over moet maken, maar als u thuis een computerruimte deelt, of op kantoor, bent u misschien bang dat iemand af en toe een kijkje neemt. Met Dreadlock Privacy kan niemand, goedbedoeld of niet, zien wat waar u zoal mee bezig bent.

Giveaway of the day — Dreadlock Privacy 6.1

Een nieuwe aanbieder: Gneesis Technologies cq Sydatec.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 ; 6.86 MB HDD space; Languages: French, English, Spanish, Dutch, Italian.

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de installatie wordt geen contact waargenomen met internet.

Themida. Geen sleutel in de readme. Zo te zien niet nodig. Kent een Nederlandse installer, maar daarna is het Engelstalig op een Engelstalige ThinPC. Ik kan een Cameyo maken, maar als ik een klassieke portable wil maken, draait het weggevertje die ongevraagd de nek om. Sandboxie doet het wel. Als ik de zanbak naar het bureaublad kopieer, lijkt het wel of die als semiportable bruikbaar is. Na een herstart heb ik een schone virtuele ThinPC en daar draait de Sandboxie van het weggevertje inderdaad als geactiveerde Engelstalige semi-portable. QED.

Ik zal het niet gebruiken. Een programma dat ongevraagd een veilige portablemaker stopt, hoef ik niet. Verder vind ik het ergerlijk dat ik met Control-Alt_Delete het proces moet stoppen: dat blijft namelijk onder water doorlopen na het stoppen van het weggevertje.

Later toegevoegd: ik heb toch een klassieke portable kunnen maken. Namelijk door de scan na de installatie niet pas uit te voeren na de eerste run, maar direct na de installatie, dus vóór de eerste run. Dan draait het weggevertje niet op het moment dat de portable wordt gemaakt op grond van de verschillen tussen de scan ná en vóór installatie. De portable doet het goed en is erg compact. Deze truc werkt alleen omdat activatie niet nodig is.

Vandaag en morgen heeft GiveawayClub TogetherShare Data Recovery Professional 6.6 (lifetime license) by TogetherShare weg.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.