Met AnyMP4 Video Converter kunt u 4K UHD video converteren naar 4K en 1080p HD-video met ondersteuning van alle videoformaten zoals MP4, MOV, M4V, FLV, AVI, WMV, MKV en meer. Bovendien kunt u audiobestanden uit elke video halen en converteren naar MP3, AAC, AC3, FLAC, ALAC, MP2, etc. U kunt de geconverteerde video-en audiobestanden gemakkelijk op uw digitale apparaat zoals iPhone XR/XS/X/8/7/6, iPad Pro/mini, iPod, Samsung, HTC, Huawei en meer plaatsen.
Het beschikt over meerdere bewerkingsfuncties zoals het aanpassen van effecten, het knippen van videoframe, het toevoegen van watermerken, het knippen van videobestand, het verbeteren van de videokwaliteit en het draaien van video richting. U kunt de video knippen naar uw gewenste lengte door het instellen van de starttijd en de eindtijd, het videoframe bewerken, de grootte van het video-effect door het instellen van de helderheid, contrast, verzadiging en tint, en watermerken toevoegen aan het scherm. Het stelt u in staat om video te draaien zoals 90 graden met de klok mee of tegen de klok in (rechts- of linksom noem ik dat in het Nederlandse spraakgebruik).

Giveaway of the day — AnyMP4 Video Converter 7.2.20

Versie Ultimate 7.0 kregen we op 18 juni 2016. De blog van die dag van de hand van Ootje.

Systeemvereisten: Windows XP (SP2 or later) / Vista/ 7 / 8 / 10; 1.2GHz Intel or AMD CPU, or above; 1G RAM or more

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Bij de installatie krijgt u een link om per mail de sleutel aan te vragen.10 Minute Mail is OK. Geen Nederlands. De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\AnyMP4 Studio\AnyMP4 Video Converter\Register]
 "UserEMail"=-
 "Code"=-
 "LastCode"=-
 "LastUserEMail"=-

Bewaar deze sleutel. Ik kon er na de dealine de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.