Zoom Player, de meest flexibele en geraffineerde Mediaspeler voor Windows PC's en tablets. Gebaseerd op onze sterk aangeprezen Smart Play technologie en Volledig Scherm Navigatie interfaces, probleemloos meer mediaformaten afspelen, verbeterde stabiliteit en prestaties terwijl u comfortabel naar content kunt bladeren d.m.v een muis, toetsenbord of Touch input.

Achter de klassieke look van de Zoom Player gaat een krachtig Media Center schuil, ontworpen met een intuïtieve volledig scherm navigatie interface.

De 5-toets (up/down/left/right/select) volledig scherm navigatie interface beschikt over intuïtieve interfaces met Mediabibliotheek, bestandsverkenner, afspeellijst, kleurcontrole, audio equalizer, bladwijzers, afspeelgeschiedenis, ondertitels & audio-stream selectie en nog veel meer.

Met de Zoom Player kunt u iedere PC direct omzetten naar een Home Entertainment Center (HTPC) zonder dat daar speciale hardware of een speciaal besturingssysteem voor vereist is.

Met de Zoom Player's Install Center, wordt uw computer altijd veilig voorzien van de nieuwste geverifieerde afspeeltechnologieën. Om een uitgebreide video tutorial te bekijken over het gebruik van de Install Center, klik hier.

Leer meer over Zoom Player en andere producten op de Inmatrx Website.
Koop een licentie in de Inmatrix Shop.

Opmerking: de giveaway licentie ondersteunt geen upgrades naar nieuwere versies. Installeer geen updates wanneer u de giveaway licentie wilt behouden.

Giveaway of the day — Zoom Player MAX 14.3

Versie 14 kregen we op 14 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial van versie 14.4 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Tijdens de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 206.217.192.234.

De zip bevat alleen een readme met een link. Ik krijg een downloadlink voor de oudere versie 14.3. Geen Nederlands. U krijgt een extra installatiemenu: vink de update naar de nieuwe versie 14.4 niet aan.

Voor mezelf heb ik een portable gemaakt en een Sandboxie. De Cameyo doet het niet. Ik heb al een goede player, dus wil ik deze niet vast installeren.

Giveawayclub geeft vandaag en morgen een driemaands trial weg: Mockplus 3-month Professional plan V3.4.1.2 by Jongde Software LLC. De normale prijs is $199 per gebruiker per jaar. Niets voor mij: ik maak geen prototypes.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.