Isoo back-up is gebruikersvriendelijke Windows back-up en herstelsoftware. Het kan back-ups maken van het windows besturingssysteem en bestanden van niet-systeempartities. Met een back-upkopie bent u in staat om systeem of gegevens te herstellen naar een eerder werkende staat als er iets mis gaat, zoals systeemcrash, harde schijf falen, virus aanval, etc. Ook kunt u een opstartbare schijf maken, waarmee u het systeem kunt herstellen wanneer de computer niet kan opstarten.

NB: Levenslange licentie, geen updates.

Giveaway of the day — Isoo Backup 2.1.1

Een nieuwe aanbieder hier, Isoo Technologies

Systeemvereisten: https://nl.giveawayoftheday.com/category/publisher/isoo-technology-co-ltd/

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: sleutel werkt alleen op versie 2.1.1.6.5.2

Bij de activatie/gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 192.xxx.2.xxx. Dat is mijn eigen modem! Dat dient als DNS-server.

Geen Themida, het weggevertje verschilt van de trial. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Bij de eerste opstart kunt u een wachtwoord voor de uninstall aanmaken en een eerste back-up maken. De activatie en het wachtwoord staan in het bestand Options.ini in de programmamap. Ik zie naast de licentiesleutel nog een mogleijk systeemgebonden sleutel. En de verzonnen gebruikersnaam en -mailadres.

Bewaar dat bestand Options.ini. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele ThinPC. QED.

De handleiding in het Engels. Als het goed werkt en meer biedt dan het standaard systeemherstel van Windows zelf, zal de %29,95 voor een levenslange licentie met recht op updates geen overkomelijke kostenpost hoeven te zijn. Het weggevertje biedt voldoende mogelijkheden het te testen. Maar de bevindingen van Ootje en anderen stemmen mij treurig.

Giveawayclub geeft vandaag en morgen TwistedBrush Pro Studio V22.03 |Lifetime license (paid upgrades) by Pixarra Inc weg.% Ik heb er een klassieke portable en Sandboxie van gemaakt. De Cameyo draait niet. De Sandboxie draait niet op de productiemachine, maar lijkt daar wel bruikbaar als semi-portable. Wel nog activeren, want de activaie komt gedeeltelijk in het register.%%

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.