Partitie schalen zonder de schijf opnieuw te formatteren? Probeer IM-Magic Partition Resizer Pro om partitieruimte opnieuw te verdelen, zonder de schijf opnieuw te formatteren of het besturingssysteem opnieuw te installeren en zonder zelf grote hoeveelheden data van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Partition Resizer Pro ontwikkeld door IM-Magic Inc. is 100% veilig voor opnieuw herverdelen van schijfruimte en beschikt over een intuïtieve interface. Het werkt op Windows 10, 8,7, Vista en XP (alle edities).

NB: Levenslange licentie; geen commercieel gebruik; geen updates.

Giveaway of the day — IM-Magic Partition Resizer Professional 3.6.0 (Portable)

Versie 3.5.0 kregen we op 2 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 192.186.218.10.

Geen Themida. De sleutel A4***1A staat in de readme. Geen Nederlands. De sleutel ook staat in het bestand impr.lkeys en daarmee is deze 64 bits portable al van huis-uit geactiveerd.

Ik heb het kunnen gebruiken om 1 GB ongebruikte ruimte op de SSD van mijn oude W10 1809 Pro desktop uit 2010 aan de C-schijf toe te voegen. Ik kon ook de Linux-partities van de externe 2 TB-schijf een Windowsschijfletter geven. Daardoor zag ik deze Linux-schijf wel op de Windows machine. Maar verder kan Windows niets met een Linux EXT-partitie. En na een herstart waren ze niet meer zichtbaar.

hulpvideo's

De alternatieve aanbieder, Giveaway Club, heeft vandaag, morgen en overmorgen Wise Duplicate Finder Pro V1.2.9 (lifetime license) by WiseCleaner.com in de aanbieding.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.