Gevoelige gegevens volledig en permanent wissen met de volgende functies:

  • Prullenbak wissen (nieuw)
  • Vrije ruimte wissen
  • Volledige schijf wissen
  • Wis het besturingssysteem (wanneer Windows actief is)
  • Data Wiper is ook in staat om opstartbare media te maken voor gebruikers die de harde schijf willen wissen voordat ze in Windows opstarten.

De nieuwste versie van Data Wiper biedt zes soorten wismethoden: vullen met nullen, vullen met willekeurige tekens, vullen met nullen en enen, DoD 5220.22-M (3-pass), DoD 5220.28-STD (7 passes), en Peter Gutmann's Algorithm (35 passes). Keuze naar behoefte.

Opmerking: het archief bevat tevens een portable versie

Giveaway of the day — Macrorit Data Wiper Professional 2018 4.4.0 (Local & Portable)

Versie 4.1.4 kregen we op 24 juni 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10/ Server 2003/2008/2012 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trials - regulier en portable te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: portables zijn identiek aan de overeenkomstige versies van het weggevertje

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 192.168.178.1. Daarmee kan ik in de FRITZ!Box van mijn gastlocatie komen. Die werkt als DNS-server.

Geen Themida. Zowel een installer als een 32 en een 64 bits portable. De sleutel staat in de de readme.

De activatie komt in het bestand mdw.lkeys. Dat staat zowel in Windows als in de programmamap. In dat bestand staat de sleutel :å@A 0 9 9**** 2 F 7

  • C:\Windows\mdw.lkeys
  • C:\Program Files\Macrorit\Data Wiper\mdw.lkeys

Bewaar het bestand mdw.lkeys. Ik zette het in de programmamap van de 64 bits portable op mijn productielaptop en bij opstart was de portable geactiveerd. QED.

Geen speelgoed voor minder ervaren mensen. Als u meent niet in aanmerking te komen voor een vacature waar men vijf jaar ervaring als systeembeheerder eist, gebruik het dan niet.

Op de Engelstalige site zag ik een melding dat iemand een schijf niet meer on gebruiken nadat hij die had schoongeveegd met het weggevertje. Een ander raadde Computerbeheer = computer managemen... compmgmt.msc] aan om de gewiste schijf weer aan de praat te krijgen. Gebruik de zoekfunctie van Windows 10 = vergrootglas links-onder om compmgmt.msc te vinden en te starten.

freeware portable alternatieven

een

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.