Sticky Password Premium is een bekroonde wachtwoordenmanager en formulieren-invuller die uw wachtwoorden onthoudt en deze automatisch voor u invoert wanneer daarom gevraagd wordt - op desktop, smartphone of tablet. Bewaar al uw wachtwoorden op één veilig plek versleuteld met AES-256. Uw hoofdwachtwoord is de sleutel tot uw wachtwoordendatabase - en die is alleen bij u bekend! Sticky Password technologie wordt door miljoenen mensen van over de hele wereld vertrouwd.

Buiten Windows, is Sticky Password ook beschikbaar voor Mac, Android en iOS met uitstekende synchronisatieopties door u ingesteld. U beslist hoe u de data wenst te synchroniseren tussen computers, smartphones en tablets. Als u liever niet wilt synchroniseren via Sticky Password’s veilige cloud-based servers, kunt u gebruikmaken van een lokale Wi-Fi sync, die uw data over uw eigen netwerk synchroniseert en niet langs een cloud komt.

Wat is nieuw?

  • nieuwe beveiligde functie voor het delen van wachtwoorden;
  • opnieuw ontworpen mobiele apps.

Opmerking: de software biedt een 1-jaar 1 gebruiker licentie (die geactiveerd kan worden tot 31-01-2019). Het programma archief bevat zowel Win als Mac versies!

Giveaway of the day — Sticky Password Premium 8.2.1.226

Sticky Password Premium wordt regelmatig weggegeven, versie 8.1.0 kregen we op 4 juni 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows Vista/ 7/ 8/ 10; MacOS 10.11 (El Capitan) and higher; iOS 9.x and higher.; Android 4.1 and higher

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje?JA: trial en weggevertje verschillen

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 34.194.108.100

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Geen Themida, zowel een Windows als een Apple setup. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. 32 Bitter. Wil niet opstarten op een virtuele ThinPC, wel op een virtuele W8.1 64 Pro.

In de programmamap zie ik spPortableRun.exe. Dus portable? En inderdaad: de programmamapversie draaait prima op een schone virtuele W8.1 64 Pro. QED.

Als ik de trial activeer op een virtuele W8.1 Pr0 64, zie ik de volgende sleutel:
HKEY_USERS\S-1-5-21-1387892023-2546114596-1822440333-1001\Software\Lamantine\Sticky Password

  • SPCSSV
  • SPSLLastSyncStatusCode
  • SPCStorageValues
  • SPSLLastSyncStatusMessage

"UserExperienceProgram_V2"="0" betekent dat mijn gebruiksgegevens privé blijven.

Zelf bewaar ik mijn wachtwoorden op een andere manier. Ik houd niet van de combinatie wachtwoorden en tijdelijke licentie. Eventueel koop ik een levenslange licentie voor $40/€35.

Opslag in de cloud betekent dat bij verlies van AL je apparatuur in één keer je wachtwoorden niet kwijt bent. Bijvoorbeeld bij brand (hebben we in de familie helaas ervaring mee). Mits je je hoofdwachtwoord nog weet. Of is terug te vinden door je nabestaanden. Maar je kan je wachtwoordenarchief ook extra versleuteld in DropBox opslaan. En/of als extra versleuteld attachment aan jezelf mailen naar je Gmailadres.

Later op de avond heb ik het weggevertje op mijn productielaptop gezet en de volgende morgen op mijn productielaptop. Want ik blijk nog een oud account te hebben. De sleutel daarvan was inmiddels verlopen, maar alle gegevens waren nog beschikbaar in de cloud. Op de desktop worden alle wachtwoorden uit Firefox, Chrome en Opera geoogst te worden en in Sticky Password Pro gezet. Het werkt soepel. Ik moet nog maar eens nadenken over die levenslange licentie voor €35. Ik kan het dan ook op de laptop van mijn vrouw zetten: dan heeft zij automatisch ook mijn wachtwoorden. Want ik heb een leeftijd waarop niemand verbaasd hoeft te zijn als ik opeens niet meer in staat ben iets te doen.

Ik kan ook mijn favoriete websites invoeren. Dan heb ik ze op al mijn apparaten beschikbaar, ongeacht de browser. Anders moet ik ze in elke browser afzonderlijk zetten. En per browser synchroniseren. Maar nu kan ik op apparaat A Opera gebruiken en op apparaat B Firefox en heb toch al mijn favorieten bij elkaar. Bijzonder is wel dat op mijn desktop IE de favorieten opent. Terwijl IE daar niet de standaard browser is.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.