AutoClose is een handig hulpprogrammavoor Windows waarmee u kunt aangeven hoe en wanneer de actieve programma's op uwe systeem moeten worden afgesloten. Met AutoClose krijgt u de keuze om uw computer af te sluiten, uit te loggen, in slaapstand te houden of opnieuw op te starten. Het ondersteunt meerdere taken tegelijkertijd en stelt u staat om achtergrondtaken effectief te beëindigen. Deze software geeft u echt de gemoedsrust die u nodig hebt.

Giveaway of the day — AutoClose Pro 2.2

Een nieuwe aanbieder: AutoClose.net.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 & Server (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial of de offciële portable te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie geen contact opgenomen met internet, wel wordt er een site geopend.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands, wel Engels, Frans en Pools. De activatie van het weggevertje en de officiële portable komt in het bestand C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\soundac.dll

Dat bestand soundac.dll is een gewoon tekstbestand, waarvan na activatie de laatste twee bytes "kk" zijn. Een oude bekende maker dus, PDF Zilla. Die begon met de kklappertand-truc. Ik maakte met Discovery een activate.msi, die dit bestand op de juiste plaats zet. Daarmee kon ik de portable activeren. QED.
Mijn vermoeden klopt: "AutoClose is listed in Launchers & Shutdown Tools category and made available by PDFZilla "

Dit weggevertje zal een kleine doelgroep hebben. De vraag is of het na een volgende update van Windows nog werkt. Ik sluit zelf de meeste programma's af en heb Don't Sleep op mijn productiemachines staan. Want de hibernate- of gewone slaapstand van Windows zijn na 30 jaar nog steeds niet vrij van bugs.

{Grstis alternatief dat ook kan opstarten uit de slaap|https://dennisbabkin.com/wosb/]

Er is een tutorial

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.