Vole Windows Expedition is een nieuwe generatie bestandsmanager, een snelle en elegante manier om uw documenten te beheren. Vole Windows Expedition Scene-Reproduce feature reproduceert alle bestanden en mappen automatisch, met de Docking-tabbladen feature kunt u bestanden en mappen naar wens plaatsen en vastzetten. U hoeft bestanden en mappen niet meer handmatig te zoeken en telkens opnieuw te openen en te sluiten. Niet meer handmatig bestanden en mappen opnieuw plaatsen en vastzetten. Schenk uzelf een kopje koffie in, open de software en laat Vole Windows Expedition dat voor u doen, het bespaart u iedere dag een hoop tijd. Met nieuwe features als Music Mate, Dual-Explorer, Favorite-Folder, Playback-Folder, VMC Discovery, Countdown Timer, zes prachtige kleurenthema's en meer, is het echt een snellere en elegante manier voor documentenbeheer. Heeft u geen zin meer om telkens dezelfde bestanden te openen, heeft u al een favoriete collectie bestanden en mappen, u die lange paden naar die bestanden niet wilt onthouden, meer tijd wilt voor koffie, zou u Vole Windows Expedition moeten proberen!

Giveaway of the day — Vole Windows Expedition Pro 3.85.8122

Versie 3.58.7052 kregen we op 31 mei 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64) with .NET 4.5.2 installed

Site van de leverancier

Portable trial of gewonde trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij gebruik wordt contact opgenomen met IP-adres 148.72.168.160.

Geen Themida. In de readme een link om een account aan te maken en de sleutel in te voeren. Ze lusten geen Ten Minute Mail en dergelijke meer.

De activatie komt in C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Sanwhole\Vole Windows Expedition\VoleWindowsExpedition.dat
Maar staat vooral in het bestand VoleLicenses.txt, dat al uw sleutels van Sanwhole software bevat. Ik heb het voor het gemak in de programmamap gezet.

Wat een bla-bla omschrijving. Office programma's als MS Office en LibreOffice houden zelf de laatst-geopende bestanden bij.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.