IOTransfer 3 is een eenvoudige maar effectieve iPhone/iPad/iPod-tool voor bestandsoverdracht en -beheer, evenals een krachtige video-downloader en converter.

IOTransfer 3 biedt een 1-klik-oplossing om eenvoudig foto's, muziek, video's en contacten over te zetten van uw iOS-apparaat naar pc. Het helpt ook bij het importeren, exporteren en verwijderen van meer inhoud, zoals iBooks, podcasts, spraakmemo's en apps via het tabblad MANAGE. Het is dus een perfect alternatief voor iTunes. Bovendien ondersteunt de geoptimaliseerde VIDEOS-functie het downloaden van verschillende video's van meer videowebsites naar uw iPhone/iPad/iPod en pc, zodat u deze offline kunt bekijken. De verbeterde CLEAN-functie biedt ondersteuning om meer cachegeheugens en junk-bestanden op uw iOS-apparaat te wissen om meer ruimte vrij te maken.

De nieuw ontwikkelde AIR-TRANS, die WiFi Direct-technologie gebruikt, stelt u in staat om snel en draadloos foto's, video's en andere bestanden uit te wisselen tussen iOS-apparaat en pc op hetzelfde lokale netwerk. Bovendien kunt u met de nieuw toegevoegde converter-functie in VIDEOS moeiteloos videobestanden converteren naar verschillende bestandsformaten, inclusief audiobestandsformaten, en deze automatisch overbrengen naar uw iOS-apparaat. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over niet-ondersteunde videobestandsformaten. En last but not least heeft IOTransfer 3 een gloednieuwe gebruikersinterface, die intuïtiever en gemakkelijker te gebruiken is.

Wat is er nieuw:

+ Nieuwe AirTrans - draadloos en vrij foto's, muziek, video's, enz. uitwisselen of delen tussen uw iOS-apparaat en uw computer.
+ Nieuwe videoconverter - Converteer video's naar verschillende bestandsformaten, zoals MP4, MP3, AVI, MKV, MOV en breng ze rechtstreeks over naar iDevices.
+ Transfer & Manager - Draag en beheer foto's, muziek, video's, contacten, enz. tussen uw iOS-apparaat en de computer.
+ Download online video's van verschillende bekende videowebsites zoals Twitch en Instagram.
+ Junk File Cleaner - Met één klik wist u alle cachegeheugens en ongewenste bestanden op uw iOS-apparaat om meer ruimte vrij te maken.

  • Verbeterde gebruikersinterface met vloeiender bedieningsproces en grotere interface-omvang.
  • Ondersteuning voor 14 talen.
  • Meer om zelf te ontdekken.

NB: 6-maand licentie

Giveaway of the day — IOTransfer 3.2.1 Pro

Versie 3.0 kregen we op 29 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 93.184.221.133, 54.173.24.39 en 23.216.205.55.

Geen Themida. In de readme de sleutel. Bij de installatie vraagt het netjes of het de benodigde Apple drivers mag installeren. OK. Zo te zien een betaald alternatief voor het gratis iTunes/iCloud. Wat slim ;). En dan maar een licentie van zes maanden. 32 Bitter. Kent Nederlands. Bij de activatie wordt flink geschreven in de programmamap, Program Data en %AppData%. En er wordt een registersleutel aangemaakt. Een beetje teveel om hier te vermelden. Zie de vorige blog.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Giveaway Club geeft de volgende dagen dit weg: Ashampoo® WinOptimizer 2019 V15.00.05 (lifetime license) by Ashampoo GmbH & Co. KG/ Tijdens de installatie kunt u uw sleutel aanvragen, Die komt vlot, zowel in de browser als per mail.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.