Met de 15% grotere antivirus database helpt Advanced SystemCare Ultimate 12 gebruikers om meer bedreigingen zoals Tojans, spyware, ransomware, rootkits en cryptominers in real time te voorkomen, detecteren en verwijderen.

Advanced SystemCare Ultimate 12 richt zich verder op het beschermen van online privacy. Het Privacy Schild blokkeert processen die toegang proberen te krijgen tot privacygevoelige gegevens zoals Browser Data, Emails, Contacten, OneDrive en Dropbox. De nieuwe Browser Anti-tracking functie Digitale Vingerafdruk Bescherming voorkomt het traceren van surfgedrag met de meest gebruikte browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Internet Explorer.

Naast de bescherming van het systeem en de privacy, zijn de functies voor het optimaliseren van pc’s ook flink verbeterd. Zo kan met de verbeterde scan engine en database ten minste 9% meer ongewenste bestanden verwijderd worden en meer dan 30% extra opstartprocessen kunnen geoptimaliseerd worden om sneller op te starten. Bovendien is de Prestatie Monitor herontworpen voor een betere gebruikservaring zodat gebruikers alles uit hun pc kunnen halen en systeemprestaties kunnen verbeteren met één klik. Opmerking: de geboden licentie is voor 6 maanden.

Giveaway of the day — Advanced SystemCare Ultimate 12 Pro

Versie 11.5.0 kregen we op 9 oktober 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; Minimum Memory: 300 MB of free disk space; Screen Resolution: 1024*768 screen resolution and above

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 54.243.143.103, 93.184.221.133 en 23.23.140.35. Bij de activatie met 34.230.163.22.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Trial = gratis versie en het weggevertje zijn niet identiek. 32 Bitter. Kent Nederlands.
Discovery kan op een virtuele W8.1 64 Pro ontdekken waar de activatie wordr opgeslagen. Er zijn zoveel wijzigingen, dat de gratis versie het laat afweten. Op een virtuele ThinPC lukt het wel. Met activate.msi kan ik niet de trial activeren. Wel het weggevertje. QED.

Activate.msi regelt het volgende:

  • C:\Program Files\Common Files\IObit\Advanced SystemCare\Ext-AV.dat
  • C:\Program Files\Common Files\IObit\Advanced SystemCare\AppAV.bk
  • C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare Ultimate\License-AV.log
  • C:\Program Files\Common Files\IObit\Advanced SystemCare\License-AV.dat
  • C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare Ultimate\Register.log
  • C:\ProgramData\IObit\Advanced SystemCare\Homepage Advisor\ASCService.log
  • C:\Program Files\Common Files\IObit\Advanced SystemCare\EApp-AV.bk
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IObit\ASCU
    • Status

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.