Tenorshare Any Data Recovery kunt u gebruiken voor het herstellen van verloren gegevens zoals foto's, video's, documenten van Win/Mac, harde schijf, USB-stick, SD-kaart en andere externe apparaten.

  • Herstel meer dan 550 bestandstypen van Win / Mac en verschillende soorten opslagapparaten;
  • Ondersteunde systemen: FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, HFS, HFS+, FAT32, exFAT, EXT2, EXT3, EXT4 partition;
  • Bekijk foto's en luister naar de audiobestanden voordat u ze herstelt;
  • Herstel eventueel de gewenste bestanden;
  • Herstel verloren gegevens zoals foto's, video's, audio, documenten, e-mail, systeembestanden, game saves en andere data = gegevens.

Opmerking: het programma bevat de licentie voor één jaar!

Giveaway of the day — Tenorshare Any Data Recovery 6.4.0 (Win&Mac)

Versie 5.4. kregen we op 24 maart 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64); macOS 10.14 (Mojava)/ macOS 10.13 (High Sierra)/ macOS 10.12 (Sierra)/ Mac OS X 10.11 (El Capitan)/ Mac OS X 10.9 (Mavericks)/ Mac OS X 10.8 (Mountain Lion) and lower versions

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida, want er is ook een Apple mac-versie. In de readme een link om uw sleutel per mail aan te vragen. 10 Minute Mail gaf een foutmelding dat het adres al eerder was gebruikt. De plustruc van Gmail wordt geaccepteerd en krijgt een andere sleutel dan zonder de plustruc. Dus is de sleutel gekoppeld aan het mailadres. Geen Nederlands, alleen Engels en Japans.

Bij de activatie wordt in de programmamap het bestand AnyDataRecoveryPro.dat aangemaakt. Dat is een tekstbestand dat de sleutel bevat.

Zo te zien volstaat de programmamap als geactiveerde semi-portable. De klassieke portable doet het wel, de Cameyo helaas niet. Zelfs niet als ik die als administrator uitvoer.

Giveaway Club geeft vandaag weg; Softdiv PDF Split and Merge V1.0 (lifetime license) by Softdiv Software Sdn Bhd. Ik gebruik het gratis PDF Tools (dat nog veel krachriger is) om pdf's te knippen en te plakken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.