WinX DVD Copy Pro gebruikt een unieke sector-per-sector DVD-duplicatietechnologie die u een 100% originele DVD-kopie levert in kwaliteit, structuur en inhoud. Ongeacht of uw schijf nieuw is aangeschaft of een oude, privé of familie DVD, instructie of film-DVD is, dit programma heeft de voorkeur om een ​​back-up te maken van uw kostbare DVD's.

Waarom kiezen voor WinX DVD Copy Pro?

  • Voldoet aan uw DVD back-up eisen in 9 modi. Digitaliseer DVD naar ISO image, VIDEO_TS of MPEG2 bestand; kloon DVD naar DVD; kopieer een DVD hoofdstuk; onttrek audio video; mount DVD ISO en brand ISO of VIDEO_TS op dvd.
  • Ondersteunt alle soorten DVD's. Het is ook de sterkste back-uptool voor oude bekraste dvd's en nieuwe 99-titel-DVD's; het kan een lege sector overslaan, een slechte sector repareren en een gebroken sector lezen om een ​​soepele weergave te garanderen.
  • Hoge kwaliteit, hoge snelheid, laag CPU-gebruik.Met een gemiddeld CPU-gebruik van minder dan 1% produceert het een 1: 1 DVD-kopie binnen 12-17 minuten (varieert door verschillende pc-configuraties) met een kristalhelder beeld en hifigeluid.

Wat is nieuw in v3.9.1?

  • Verbeterde dvd-scan- en -analysesysteem om nieuwe uitgegeven films te verwerken.
  • Verbeterde engine om bekraste of beschadigde dvd's sneller dan voorheen te verwerken.

Giveaway of the day — WinX DVD Copy Pro 3.9.1

Versie 3.9.0 kregen we op 19 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ 7/ 8/ 10 (x32/x64); 1GHz Intel/AMD processor or above; 256MB RAM (512MB or above recommended); 100MB space for installation

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Vraag uw eigen licentiecode aan. Of via de link in de readme. Uitleg ove de activatie. U kunt een bestand downloaden met daarin een tekstbestand dat de sleutel bevat. Kopieer die sleutel en plak die in het activatievenster van het weggevertje.

De activatie staat in
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\WinX DVD Copy Pro\config.ini

Geen Nederlands. Ik vermoed dat de prgrammamap volstaat. Die bevat zelf ook een config.sys, maar zonder sleutel. Na activatie lijkt die goed te draaien op de virtuele ThinPC.

Ik kon de trial activeren met de activate.msi die ik met Discovery maakte en die config.ini met de juiste inhoud op de juiste plek zet. QED.

GiveawayClub geeft vandaag weg defencebyte Computer Optimizer V3.8.3 (6 month license) by defencebytes. Vraag zelf uw sleutel aan. 10 Minute Mail is OK. Iedereen krijgt dezelfde sleutel. Maar activeren lukt niet op een virtuele ThinPC.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.