iBoysoft File Protector beschermt privé informatie en beveiligt gevoelige data tegen lekken, diefstal, verlies of virusaanvallen. Het waarborgt privacy door te voorkomen dat anderen data bekijken, bewerken of verwijderen zonder toestemming, en beschermt verder belangrijke bestanden/mappen tegen virusaanvallen.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Eén wachtwoord voor beschermen van bestanden/mappen;
  • Bestanden/mappen beveiligen tegen virussen/ransomware;
  • Drie beveiligingsmethodes: toegangsbeperking voor lezen, schrijven en verwijderen van bestanden;
  • Specifieke applicaties toegang verlenen tot bestanden onder bescherming.

Opmerking: het programma beschikt over een 1-jaar licentie!

Giveaway of the day — iBoysoft File Protector 2.0

Versie 2.0 kregen we op 19 mei 2018 en ook al eerder. De blog van die dag.

Omdat dit de derde keer is dat we deze versie krijgen en het programma van nul en generlei waarde is, verwijs ik u naar de vorige blog.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 and Windows Server 2008 R2/2012/2016

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Een beveiligingsprogramma als dit mag niet met een in tijd begrensde licentie worden afgegeven, tenzij de gratis versie voldoende biedt. Zoals de gratis versie van SafeHouse. Ik gebruik de betaalde versie daarvan. SafeHouse maakt een virtuele partitie aan in een bestand. Dat kan je verbergen, als je dat wilt. Die virtuele partitie kan alleen worden geopend en verbonden met Windows als je het wachtwoord invoert. Ben je het wachtwoord kwijt, dan ben je je bestanden kwijt. SafeHouse is heel stabiel. Ik heb het meegemaakt dat mijn PC crashte met opengaande bestanden. Bij een herstart is alles nog bereikbaar en aanwezig. Als ik een SafeHouse partitie niet geopend heb, is de inhoud ervan totaal onzichtbaar. Het SafeHousebestand kan ik desgewenst in DropBox zetten, al dan niet vooraf versleuteld met 7z.

OT: Ik heb een vrij nieuw Trust BlueTooth toetsenbord uit de bureaulade gehaald en dat gekoppeld an mijn iPad Pro. Dat werkt wat handiger dan via het schermtoetsenbord. En ik heb mee ruimte p het scherm voor te te bewerken tekst. Wel opletten, want er zijn wat toetscombinaties die een vreemd effect kunnen opleveren. Zo staat linksonderaan een fn-toets. Normaliter gebruik je die in combinatie met een functietoets op de bovenste rij. Zo kan ik met fn-F1 het beeld minder helder maken, met fn-F2 juist helderder etc. Maar als je op fn alleen tikt, krijg je omgemerkt een ander toetsenbord. In mijn geval heb ik dan AZERTY en als ik op de q druk, krijg ik een q.
En het Euro-teken zou ik moeten kunnen zien met Alt (of option) 2, maar dat levert nu ™ op.
Dat Trust toetsenbord kocht ik bij Action en heeft wat kuren onder Windows. Ik heb ook een oud toetsenbord, rond 2012 gekocht bij Albert Heijn. Naamloos, gemaakt in China. En dat kent wel Alt 2 = €. En dat laat ook de vier toetsenborden (NL, Vlaams, Emoji, Grieks) die ik geactiveerd heb. Dus ligt het ontbreken van het €-teken aan het Trust toetsenbord. Wel raar, want Trust toont op twee toetsen (2 voor Apple en 5 voor Windows) het €-teken, En de Chinees niet. Die levert het TM-teken in Google Docs als ik TM gevolgd door een spatie intik. Maar hier dus niet. Na een punt komt er altijd automatisch een hoofdletter, maar dat doet het schermtoetsenbord ook. Maar de iPad heeft de mogelijkheid tekstvervanging te gebruiken. En zo leveren de letters t en m aaneengesloten nu ™ op. Met Trust dat ingesteld bij tekstvervanging en nu ook bereikbaar in FireFox via de Chinees. Dat noemen ze nu een workaround. En het woord virtuele machine krijg ik door de letters v en m in te tikken, gevolgd door een spatie of punt. Trust kent met de letters e en t nu ook €. Die woordvervanging zit gewoon in iOS. Op Windows heb je daar een weggevertje voor nodig ...

Met een extern toetsenbord is het werken op een iPad prettiger, als je lappen tekst wil tikken. En als iemand op je vingers komt kijken: snel op fn-Del (bovenaan, helemaal rechts) drukken. Het scherm is dan donker en je moet je PIN invoeren om verder te kunnen gaan.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.