AnyMP4 Blu-ray Player biedt u een fantastische gebruikerservaring om films met je gezin te bekijken. Of u Blu-ray met Blu-ray-schijf, Blu-ray-map of Blu-ray ISO-imagebestand wilt afspelen, u kunt er probleemloos van genieten. U kunt zonder beperking genieten van de nieuwste Blu-ray in superhoge kwaliteit. Bovendien is deze Blu-ray-speler ook een professionele dvd-speler, waarmee u elke dvd, dvd-film of dvd-map op de computer kunt afspelen. Ook kunt u het gebruiken om elk mediabestand zoals video's en audio af te spelen, inclusief H.265/HEVC 4K-video, 1080p HD-video, MKV, MP4, MOV, AVI, WMV en HD-videoformaten zoals MTS, TS, M2TS, QuickTime HD MOV.

1. Het kan niet alleen de Blu-ray disc afspelen die in verschillende regio's van de wereld, maar ook Blu-ray-map en Blu-ray ISO-imagebestanden afspelen met de hoge kwaliteit.

2. Met de DVD-afspeelfunctie kunt u eenvoudig een dvd-schijf, een dvd-map, een dvd-ISO-imagebestand en een dvd-ifo-bestand op de computer afspelen. Dus met deze DVD-spelersoftware kunt u thuis genieten van uw mooiste dvd-films.

3. Speel 4K video en 1080p HD video en gewone video met deze mediaspeler, geniet van 4K-video zoals 4K H.265 MP4, 4K H.264 TS, XviD 4K, 4K MKV en meer in huis. Ondertussen kunnen de HD MPG-, HD MPEG-, HD MP4- en andere 1080p HD-video's ook op deze speler worden afgespeeld. Trouwens, veel populaire videoformaten waaronder MP4, MKV, AVI, WMV, MOV, M4V ect. kunnen ook met deze software worden afgespeeld.

Giveaway of the day — AnyMP4 Blu-ray Player 6.3.22

Versie 6.2.12 kregen we op 14 november 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP (SP2 or later)/ Vista/ 7/ 8/ 10; CPU: Intel Core2 Duo 2.4GHz processor or equivalent AMD Athlon processor or higher recommended; RAM: 1G RAM or higher recommended; Drive: A internal or external Blu-ray drive

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA - "Demo mit GOTD product.data läßt den Promotionhinweis in der Menüzeile verschwinden."

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Geen Nederlands. Vraag zelf uw sleutel aan. Ten Minute mail is OK.

De Duitse vrienden zien de activatie staan in:

  • C:\Users\<Name>\AppData\Local\AnyMP4 Studio\AnyMP4 Blu-ray Player\{DF8BE739-832A-482a-8C75-FB9628A6BE6E}
  • C:\Program Files\AnyMP4 Studio\AnyMP4 Blu-ray Player\product\product.data

"Demo mit GOTD product.data läßt den Promotionhinweis in der Menüzeile verschwinden."

GiveawayClub geeft weg Ant Download Manager & Video Downloader v1.11.3 (lifetime license | no free upgrade) by AntGROUP Inc. De sleutel is niet nodig: "Key is already embedded into the downloaded program build

- Lifetime license to this giveaway version. NO free upgrades. If you upgrade to newer version you will activate trial mode - Last install\re-install date is 28 Feb 2019."

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Terug naar het begin.