Ashampoo Photo Recovery herstelt verwijderde of beschadigde afbeeldingsbestanden. Scan individuele bestanden op ingesloten afbeeldingen of volledige schijfstations. Je kunt zelfs foto's herstellen van beschadigde RAW-bestanden of geformatteerde schijven. De nieuwste versie ondersteunt het herstel van ingesloten afbeeldingen van beschadigde documenten (bijvoorbeeld PDF, Word, enz.) en de toegevoegde RAW- en afbeeldingsformaten leveren nog betere zoekresultaten op. Met nieuwe zoekfilters kun je grote hoeveelheden bestanden beter beheren en kun je resultaten precies filteren op formaat, grootte of resolutie.

Giveaway of the day — Ashampoo Photo Recovery 1.0.5

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Ashampoo|https://nl.giveawayoftheday.com/category/publisher/ashampoo-gmbh-co/]. De blogs met de tag Ashampoo.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE? Ik krijg de melding dat de sleutel te vaak is gebruikt.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 217.237.165.133 en bij eerste start met176.28.52.37.

De Duitse vrienden zagen de activatie van de trail staan in:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampo...

  • "regKey"="*******************"
  • "SharewareType"=dword:00000001
  • "state"=dword:00000001

Ashampoo heeft geen eigen wrapper. U moet een sleutel aanvragen en daarmee kunt u de wrapper verwijderen en de installatie starten. Iedereen krijgt de sleutel ASPRA*******85.

Ashampoo kent Nederlands. Vergeet niet het automatisch zoeken naar updates uit te vinken.

De programmamap is bruikbaar als semi-portable, maar is helaas niet te activeren met de sleutel: "te vaak gebruikt". De Cameyo doet het niet, de semi-portable ook niet.

Ashampoo spamt een beetje: ik zag een aanbieding om voor €13 de nieuwste versie te kopen. Doe ik niet.

Later: op dit moment (8 februari) gebruik ik het om foto's terug te vinden op de HD van een gecrashde Dell van een vriend. Duurt wel lang...

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.