Virusverwijdering is niet meer het hoofdprobleem van een computergebruiker, maar belangrijker is om zich te ontdoen van de gevaarlijke aanwezigheid van trojans, hijackers en botnets op uw pc. Gridinsoft Anti-Malware doet zijn werk goed en beschermt u elke keer na het surfen op het web.

Opmerking: Het programma biedt een licentie van 6 maanden voor e-mails die nog nooit eerder in Giveaway zijn gebruikt. Wanneer u het vorige programma heeft geïnstalleerd, moet u deze verwijderen om deze aanbieding te kunnen gebruiken! leve 10 Minute Mail, 33mail en de plustruc van Gmail. Maar het kan ook zonder ... Run the program and fill ANY name and ANY email in a pop-up. The license key will be generated automatically and the program will be activated in 10-20 seconds.

Giveaway of the day — GridinSoft Anti-Malware 4.0.27

Versie 4.0.23 kregen we op 12 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1 10 (x32/x64); 90 MB free hard drive space; Minimum 800x600 Screen resolution; Internet connection

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. Geen Nederlands. Als u een willekeurige naam en willekeurig WERKEND mailadres bij de pop-up invult, wordt de sleutel automatisch gegenereerd. per activatie heeft u een nieuwe sleutel nodig. Ik gebruikte 10 Minute Mail.

Op de virtuele ThinPC krijg ik een foutmelding. En het bericht dat die virtuele machine besmet is. Ongeloofwaardig. Ik doe er verder niets mee. Ik houd het bij Defender en de gratis vrsie vann Malwarebytes.

Lidl1 raadt dit af.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.