Heeft u dataherstelsoftware nodig voor uw harde schijf, usb-stick of geheugenkaart? Probeer dan iCare Data Recovery Pro, een professionele diepe-scan-herstelsoftware om data te herstellen na verwijdering, formatteren, raw formatteren, virusbesmetting, onherkenbare schijf en andere oorzaken waardoor je data ontoegankelijk zijn geworden door gebruikersfouten of andere onbekende fouten.
Logisch dataverlies kan altijd worden hersteld wanneer de schijf waarop uw data is opgeslagen niet fysiek beschadigd is. iCare Data Recovery Pro biedt uitstekende prestaties bij raw bestandsherstel, waarmee alle mogelijk bestanden kunnen worden hersteld, zelfs de hele oude bestanden, die nog niet zijn overschreven.

Giveaway of the day — iCare Data Recovery Pro 8.2.0.1

Versie kregen we op 29 oktober 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Operating System: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; CPU: 1GHz (32 bit or 64 bit); RAM: 256 MB or more of RAM (1024MB Recommended); Hard Disk Space: 100 MB and above free space

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. De activatie komt in het register:

HKEY_USERS\S-1-5-21-1163078533-253999390-3543546155-1000\Software\Microsoft\PS_iCareProCdr\info

  • zhucema

Die registersleutel bevat de activatiecode, zoals Discovery toont:

<CreateValues>
<Value Target="HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\PS_iCareProCdr\info" Value="zhucema" Type="REG_SZ">GJNX*****IVUM</Value>
</CreateValues>

Als ik de Cameyostructuur bekijk, is het duidelijk dat de programmamap volstaat. Die draait inderdaad goed op de productiedesktop. En met Discovery maakte ik een activate.msi, die de sleutel in het register zet. Daarmee is het weggevertje geactiveerd. QED.

Ik test het op de harde schijf van een "defecte" Dell laptop. Ik heb daar met Recuva inmiddels alle foto's kunnen redden. En het mooie van Recuva is dat ook niet-gewiste bestanden opspoort. En het behoudt de mappenstructuur, namen en data.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.