Driver Booster 6 kan alle verouderde/defecte/ontbrekende drivers met slechts 1-klik bijwerken. In deze versie, de driver en game component database is sterk uitgebreid van vorige 1.000.000 naar de huidige 3.000.000, die ervoor zorgt dat bijna alle verouderde drivers en game componenten kunnen worden bijgewerkt voor alle gebruikers. En door het verstrekken van drivers die slagen voor de Microsoft WHQL testen en strikt volgen van IObit Review regels, zijn de nauwkeurigheid en beveiliging van drivers updating gegarandeerd. Bovendien biedt Driver Booster 6 ook een auto-driver-updateservice, zodat driver downloaden en installatie kan worden uitgevoerd terwijl wanneer het systeem niet gebruikt wordt, wat gebruikers veel kostbare tijd kan besparen.

Het meest in het oog springend, Driver Booster 6 voegt een gloednieuwe functie toe, Boost, om gebruikers de beste gaming ervaring te brengen door het systeem te boosten met 1-klik. Bovendien helpen de 7 nuttige tools in Driver Booster 6 gebruikers om het systeem te herstellen, systeeminformatie te bekijken en de gebruikelijke, maar lastige problemen zoals geen geluid, netwerkuitval, slechte resolutie en apparaat fout te herstellen. Samengevat, Driver Booster 6 update niet alleen verouderde apparaat stuurbestanden en spelcomponenten, maar helpt ook om vaak voorkomende, maar lastige problemen te verhelpen om de systeemcompatibiliteit en stabiliteit te verhogen, en het systeem een boost te geven voor een betere gaming ervaring.

Opmerking: de licentie is is geldig voor 6 maanden

Giveaway of the day — Driver Booster Pro 6.2.1

Versie 5.5 kregen we op 8 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Minimum Memory: 300 MB of free disk space; Screen Resolution: 1024*768 screen resolution and above

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA volgens de Duitse vrienden (wegens tijdgebrek niet zelf getest)

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 54.243.143.103, 93.184.221.133, 50.16.231.110 en 2.21.41.101.

Geen Themida. Geen Nederlands. Sleutel staat in de readme. Let op: wil wat extra's installeren.

Bij de activatie ziet Discovery het volgende:
New and Modified Files

  • C:\ProgramData\ProductData\db6Stat.ini
  • C:\ProgramData\IObit\Driver Booster\License\Backups.dat
  • C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\IObit\Driver Booster\Logs\Register.log
  • C:\ProgramData\IObit\Driver Booster\License\Register.ini
  • C:\ProgramData\IObit\Driver Booster\License\license.dat

De Cameyo vindt de drivers van mijn perfect werkende virtuele ThinPC maar niets.

Omdat ik een wat druk programma heb de laatste tijd, heb ik hier verder niets mee gedaan. Drivers vervangen is linke soep. Ga niet sleutelen aan een goed-werkend systeem.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.