AnyMusic is de beste muziekdownloader met meer dan 1.000 sites die worden ondersteund. Ondertussen is het meer dan een muziekdownloader, want het werkt ook perfect als converter, HD-video-downloader en muziekspeler.

Ontdek gratis muziek. Zoek eenvoudig naar een nummer, artiest, album, afspeellijst of link, je hebt direct toegang tot onbeperkte muziek en video's van meerdere online streaming-sites, zoals Vimeo, Facebook, Vevo en meer.
Download gratis MP3- en HD-video's. U kunt niet alleen rechtstreeks muziek en video's downloaden, maar ook online video's naar MP3-bestanden converteren. Zowel het download- als het conversieproces is snel en eenvoudig en u kunt indien nodig andere bestandsformaten kiezen.
Speel muziek zoals u wilt. De ingebouwde muziekspeler ondersteunt online streaming, wat uw muziekervaring aanzienlijk versterkt.
Muziekbestanden beheren. U wordt niet meer lastig gevallen door uw rommelige muziekmappen (ja, beledig je klanten maar!). Met AnyMusic kun u muziekbestanden op een slimme manier indelen.
Geen advertenties & Geen plug-ins.

Opmerking, de aanbieding omvat 1 jaar gratis lidmaatschap. geen probleem, als het weggevertje - zoals nu - binnen een jaar weer wordt aangeboden.

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

Als u zich bij mij abonneert op de links, hoeft u niet te wachten tot de schrijver-van-de-dag ze hier heeft geplaatst. U krijgt ze per mail thuisbezorgd, ruim vóórdat ze hier geplaatst zijn.

Opera en Vivaldi kunnen het weggevertje rechtstreeks downloaden. Dus met die twee browsers hoeft u niet op mijn links te wachten. U kunt ook Ten Minute Mail gebruiken om zelf de links 100% anoniem aan te vragen. Ik gebruik dat ook om sleutels aan te vragen.

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Spel/Game/Spiel Find Fifteen Fairies download.

Giveaway of the day — AmoyShare AnyMusic 7.3.0

Versie 6.3.1 kregen we op 13 augustus 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 104.25.175.106.

Geen Themida. twee installers- 32 en 64 bit. In de readme een link om met een werkend vers mailadres u te registreren en een userid te krijgen. Ik gebruikte 10 Minute Mail, want "Notice: This giveaway only applies to users who haven't subscribed to AnyMusic plan nor haven't taken part in AnyMusic giveaway before." Kreeg een link om de trial op te halen.
Geen Nederlands. Na installatie gaat het weggevertje spontaan bijwerken: "Updating Resource".

Discovery ziet dat er bij de activatie twee bestanden worden aangemaakt:

  • C:\Users\gebruikersnaam\.anymusic\ffmpeg.exe
  • C:\Users\gebruikersnaam\.anymusic\package.json

Waarschijnlijk bevat alleen het tweede de activatiegegevens:

{"ffmpegInstall":true,"firstInstall":false,"installedDateTime":15****759,"locale":"en","musicFolderPath":"C:\\Users\\gebruikersnaam\\music\\anymusic\\","subtitlesFolderPath":"C:\\Users\\gebruikersnaamn\\music\\anymusic\__subtitles__\\","user":{"package":"Pro","userId":"*****","userName":"mijn voornaam"},"version":"7.3.0","videoFolderPath":"C:\\Users\\gebruikersnaam\\videos\\anymusic\\"}

Dit bestand bevat mijn gebruikersnaam en mijn userid. Daar heeft dus verder niemand wat aan. Want niemand buiten mij kent mijn wachtwoord. U moet zichzelf aanmelden voor uw eigen userid.

Let op, de mapnaam .anymusic begint met een punt, dus is deze map "verborgen". Als ik deze map leegmaak, heb ik bij opstart een 14-daagse trial. Maar dan gaat het programma "bijwerken" en wordt de map weer gevuld met beide bestanden en is het weggevertje weer geactiveerd. Met andere woorden ...

GiveawayClub geeft vandaag en morgen weg AVIToolbox V2.8 Pro (lifetme license with no free upgrades) by KC Softwares. De sleutel

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.