Exiland Backup kan u helpen bij het beschermen van uw belangrijke bestanden met automatische back-ups (werk documenten, projecten, gebruikersprofielen, foto's, audiobestanden, etc.). Het programma kan uw back-ups ook dupliceren naar FTP/SSH servers, NAS of externe schijven. Exiland Backup ondersteunt vier back-up types: volledig, incrementeel, differentieel en datasynchronisatie. Het programma is uitzonderlijke gemakkelijk, klein en snel en gebruikt weinig systeembronnen. Het is een ideale back-up oplossing voor zakelijk en privégebruik.

Giveaway of the day — Exiland Backup Standard 5.0

Versie 4.9 kregen we op 4 september 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten:Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 128 MB RAM; 16 MB free disk space; screen 800x600

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: er zijn geen activatiegegevens

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt!

Themida. Geen sleutel nodig. 64 Bitter. Geen Nederlands. Het weggevertje is bruikbaar als semi-portable. Maar de programmamap moet wel in de root van C staan. Anders doet die het niet. NB een posting daarover wordt wel geplaatst op nl.giveawayoftheday.com, maar niet op de Engelse site als reactie op een posting van de maker dat het geen portable is. Feiten worden daar niet gewaardeerd.

Ik gebruik geen backupsoftware, maar zet belangrijke documenten in DropBox. Eventueel versleuteld met 7z of SafeHouse. Ik kan ze dan op elke machine openen, inclusief op mijn iPhone.

Uitleg.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.