Easy Photo Denoise helpt u bij het verminderen van ruis in foto's veroorzaakt door te weinig of slecht licht, hand schudden of verkeerde ISO-instellingen. Heeft u foto's met overmatig ruis, dan kunt u deze er veel beter uit laten zien met Easy Photo Denoise. Deze batch foto ruisverminderingssoftware verwijdert effectief lichte ruis en kleurvlekken die normaliter worden veroorzaakt door foto's te maken met een te hoog ISO, foto's te schieten in het donker of met beweging. Het programma beschikt over een ruisverminderingsmechanisme gebaseerd op kunstmatige intelligentie en biedt een paar presets voor de verschillende condities. Deze ruisvermindering fotobewerker biedt de mogelijkheid licht en kleur ruis aan te passen, de verzachting radius en intensiteit in te stellen. Naast ruisvermindering kunt u ook de helderheid, contrast, verzadiging en andere grafische instellingen aanpassen, die van deze ruisverminderingssoftware een volwaardige foto nabewerkingstool maken. Veelal 'eet' ruisverminderingssoftware belangrijke beelddetails samen met overmatige ruis. Easy Photo Denoise maakt gebruik van een kunstmatigl intelligentie algoritme dat effectief de extra ruispunten detecteert en deze soepel vervangt. Dit is de beste ruisverminderingssoftware voor kristalheldere beelden in donkere nachten, zelfs met budget digitale camera's waarbij professionele instellingen ontbreken. Selectieve foto ruisvermindering is veel beter dan het vlakke verwijderen van ruis hetgeen u in de meeste hedendaagse programma's vindt.

Giveaway of the day — Easy Photo Denoise 3.0

Versie 2.0 kregen we op 29 mei 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek, op de naam na.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64.

De oude link om de sleutel aan te vragen. Helaas ontvang ik niets via 10 Minute mail. De plustruc van Google werkt wel, maar de bevestiging van dat adres komt niet over.
Via een truc lukt het wel: ik edit de bevestigingsmail zodat achter email= mijn 10 Minute mail-adres staat. Dan krijg ik direct het bekende invulscherm, waar ik niets invul. En dan zie ik de sleutel in de browser.

En als ik a@b.com als mailadres in die link zet, gaat het ook goed!
"https://www.softorbits.com/confirm.html?lang=english&email=a@b.com&list=z8B******AQg|9"

Geen Themida. De setup is identiek aan de trial, op de _pt1-toevoeging in de naam na. Die toevoeging triggert het aanvragen van de sleutel. Nu - later in de middag - werkt 10 Minute Mail wel. En krijg ik dezelfde sleutel als vanmorgen.

De activatie staat in het register:

HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbi...

  • "partnerId"=-
  • "partnerOff"=-
  • "partnerCode"=-
  • "partnerName"=-
  • "programShort"=-
  • "Key"=-
  • "partnerCompaignInfo"=-
  • "innolan"="dutch"
  • "disableUpdates"=dword:00000001

Die laatste subsleutel stond op 0. Maar voor de zekerheid heb ik die 1 gemaakt. De tweede en derde subsleutel van onderen volstaan voor de activatie van de _-trial op een schone virtuele ThinPC. QED__

GiveawayClub biedt vandaag Ashampoo® Photo Commander 15 (lifetime license) by Ashampoo GmbH. & Co. KG. Zo krijgt u de sleutel. Die sleutel gebruikt u eerst om de installatie mogleijk te maken en later om te activeren.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.