Met FolderIco kunt u de pictogrammen van iedere Windows map met één klik aanpassen, maar kan ook in de verkenner, zonder dit hulpmiddel. Geen idee hoe u de standaard gele map kan veranderen in een mooie gekleurde? Met FolderIco geeft u de Windows-mappen een kleur. Met maar één klik kunt u mappen van een kleurtje voorzien, en ontdek een nieuwe intuïtieve manier om uw bestanden te classificeren. Eén blik is genoeg om de map die u zoekt te vinden!

FolderIco is een bijzonder lichtgewicht tool en blijft niet in het geheugen. Het maakt de eigen functionaliteit van Windows efficiënter. Ontdek de eenvoud: met een enkele rechtsklik het pictogram van een map aanpassen!

Giveaway of the day —FolderIco 6.2.1

Versie 5.1 kregen we op 1 juni 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 1000 MHz processor; 128 MB RAM

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Haal gratis iconen op.

Themida op activate.reg:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Teorex\F...

  • "Serial6"="QSX*******WEPVC"

De setup.eze zelf is schoon en identiek aan de trial.

Het effect van het roodmaken van een folder wordt in desktop.ini in die folder opgeslagen:

Ook het icoon folderico-red.icis in de map geplaatst.

OT: ik ben vanavond weer eens aan het spelen met mijn inmiddels bejaarde chromebook. Met de TeamViewer app kan ik remote werken op de productiedesktop op de eerste verdieping. De Remote app van Chrome krijg ik niet meer aan de praat. TeamViewer werkt wel traag.Daarom zet ik hem op maximum snelheid, ten koste van de beeldkwaliteit.

Behalve de app kan ik ook via een webinterface werken. Ook dat gaat traag.Maar ik tik niet zo snel, dus heb ik er niet echt veel last van.

GiveawayClub biedt vandaag Ashampoo® Photo Commander 15 (lifetime license) by Ashampoo GmbH. & Co. KG. Zo krijgt u de sleutel. Die sleutel gebruikt u eerst om de installatie mogleijk te maken en later om te activeren.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.