Aml Maple geeft een nieuwe kijk op actieve toetsenbord lay-out indicatoren: eenvoudig, modern, flexibel. Aml Maple geeft het huidige actieve toetsenbord lay-out weer (de taal die u gebruikt bij het typen op dat moment). Altijd bij de hand, daar waar u aan het typen bent. Gebruik is zeer eenvoudig. Zo kunt u bijvoorbeeld de rode cursor instellen voor Engels en de blauwe cursor voor Nederlands (of iedere andere). Heeft u eenmaal de taal lay-out veranderd, dan wordt de cursor-kleur ook aangepast.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Gemakkelijk te vinden: kijk op de typeplek of muiscursor.
  • Gemakkelijk te begrijpen: huidige layout kan worden getoond met gekleurde symbolen en/of vlag-icoon.
  • Gebruikersvriendelijk: indicator is compatibel met echt de meeste programma's: in venster en console.
  • Gemakkelijk tekst corrigeren: selecteer incorrecte tekst, druk op sneltoets — ontvang tekst in correcte toetsenbord layout.

Het programma heeft een meertalige interface en helpbestanden. Het is beschikbaar in het Engels, Grieks, Duits, Hebreeuws, Italiaans, Litouws, Kazachs, Koreaans, Pools, Braziliaans Portugees, Russisch, Servisch, Singalees, Oekraïens, Turks en anderen - meer dan 15 talen.

Opmerking, de giveaway licentie bevat geen gratis upgrades

Giveaway of the day — Aml Maple 5.47

Versie 5.38 kregen we op 27 april 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 250 MHz processor; 64 MB RAM; 2 MB Hard Disk space

Site van de leverancier

Portable trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE
Reguliere trial is wel te activeren. En de programmamap is een semi-portable.

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet, bij zoeken naar een update wel: 195.208.1.102.

Geen Themida, een special GOTD-versie. Geen Nederlands. De activatie is bijgevoegd in een zip. Na activatie staan er twee nieuwe bestanden in de programmamap:

  • C:\Program Files\Aml Maple\keydata
  • C:\Program Files\Aml Maple\amlmaple.key

Ik zie daar de sleutel staan. Maar kan er niet de officiële portable mee activeren. De Cameyo doet het niet. Gelukkig kan ik de te installeren trial wel activeren met de GOTD-zip en blijkt de programmamap geschikt als semi-portable. QED. Wel moet ik die bij een herstart op een schone virtuele machine eerst nog wel activeren. Maar een kniesoor die daarop let. Discovery helpt ook niet? Cameyo ziet wat registersleutels, maar die lijken niet van belang.

Het tooltje doet wat het moet doen. Persoonlijk vind ik de knipperfrequentie van de nieuwe cursosr wat te hoog, maar dat is mogelijk bij te stellen, al zie ik dat niet.
Vergeet niet het automatisch wekelijks zoeken naar updates uit te schakelen.

GiveawayClub biedt iBoysoft Data Recovery Home for Windows V2.0 (lifetime license with free upgrades) by iBoysoft. De sleutel.

OT: verder spelen met een Bluetooth toetsenbord. Nu op de Windows 10 productielaptop. Het Trust toetsenbord kan nog steeds geen verbinding maken. Het merkloze AH-toetsenbord uit 2012 wel. € krijg ik met rechter option/alt en 5. Dus zoals het hoort op een Windows machine. Fn-option-2 levert niets. Want dat is voor een Apple.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.