De volledig geautomatiseerde foto-optimalisatie van Simply Good Pictures verbetert uw afbeeldingen met een enkele klik, bijvoorbeeld om ze er realistischer uit te laten zien. Tegelijkertijd zorgt selectieve objectherkenning ervoor dat alleen die delen van de afbeelding worden geoptimaliseerd die de algehele indruk helpen verbeteren. Simply Good Pictures 5 kan het dynamische bereik van de afbeeldingen vergroten, gezichten herkennen als afbeeldingscomponenten en deze berekenen op basis van hun relevantie, compenseren voor onjuiste belichtingen, correcte kleuren en lichtere schaduwen.

Giveaway of the day — Simply Good Pictures 5

Versie 5 kregen we op 30 juli 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 (x32/x64); Net Framework 4.0

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE

Bij de eerste opstart wordt contact opgenomen met IP-adres 104.93.82.34.

Geen Themida. Geen Nederlands. Installeert ongevraagd MS .NET Framework 4.6.2 op de virtuele W7 Starter, niet op de virtuele W8.1 64 Pro. Wil direct updaten. U moet bij de eerste opstart de sleutel zelf aanvragen met een werkend mailadres. 10 MinuteMail, noch de plustruc worden aanvaard. En u moet zich abonneren op hun periodiek. Na het ingeven van een Gmailadres wordt de sleutel 88B*****D2439 automatisch ingevuld. In %Prpgram Data% wordt een map Licences aangemaakt met daarin het tekstbestand 14FFF7BE-3649-452B-FF82-508577F97F25.lic. Maar ik betwijfel of dat bestand belangrijk is. Want als ik de map wis, wordt die gewoon weer aangemaakt bij de volgende opstart. Er staat namelijk een kopie in %Common AppData% in \Users\All Users\Licenses

Als ik het programma verwijder en weer installeer, is het bij de eerste opstart al geactiveerd.
Op de virtuele W8.1 64 Pro is al al direct geactiveerd?
Op de virtuele W10 64 Edu krijg ik eerst de melding dat de sleutel ongeldig is. Even later is het weggevertje "fully licenced". Ik maakte met Discovery een activate.msi, dat het activatiebestand op de juiste plaats zet. Daarmee kon ik het weggevertje activeren op een schone virtuele W10 64 Edu. QED.

Engelmann is een spammer. Opletten dus met het verstrekken van het mailadres.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.