COVERT Pro - een innovatieve oplossing om totale privacy te waarborgen terwijl u aan het werk bent op de computer. Het beschermt tegen spyware. Tijdens het werken in het veilige platform, zijn alle gebruikersacties in alle applicaties (browsers, e-mailclients, office software, messengers, etc.) veilig verborgen. Vastleggen van data van toetsenbord en beeldscherm wordt geblokkeerd. De speciale features van COVERT Pro (Network monitor, Driver monitor, Systeem processen, Systeem services) bieden u de mogelijkheid alle verborgen applicaties te detecteren en te verwijderen. Het programma biedt tevens de mogelijkheid de microfoon te blokkeren.

Voor de bescherming tegen spyware maakt COVERT Pro gebruik van de maskeringsmethode. Het is de meest betrouwbare methode tegen spyware — gebruikersacties maskeren. Er wordt een speciaal veilig platform aangemaakt, waarin gebruikers elke applicatie kunnen uitvoeren, terwijl zij onzichtbaar blijven voor spionnen.

De ingebouwde veilige messenger voor vertrouwelijke communicatie:

  • Aanvallers kunnen toetsenbordaanslagen niet onderscheppen en geen schermafdrukken maken wanneer u berichten schrijft in een beveiligde omgeving
  • U hoeft zich niet te registreren om de messenger te gebruiken. Het serienummer van Covert Pro is uw adres
  • Alle uitgaande berichten worden versleuteld
  • De nieuwe encryptiesleutel kan worden ingesteld voor ieder bericht en voor iedere ontvanger
  • Het bericht wordt na het lezen onmiddellijk van de server verwijderd
  • De messaging server kan worden veranderd. Het is onmogelijk de server te hacken wanneer u niet weet welke dat is. (een tweetal onbegrijpelijke zinnen)
  • Na sluiten van het programma worden alle berichten van de computer verwijderd. Ook wordt de geschiedenis van de berichtenuitwisseling niet opgeslagen en is daarom niet toegankelijk voor spyware.

Deze versie van COVERT Pro beschikt over een gebruikersinterface met 7 talen: Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Russisch, Oekraïens en Pools.

COVERT Pro verhoogt het beveiligingsniveau van uw PC en biedt betrouwbaar werken en correspondentie. Compatibel met antivirus.

Let op: het programma is pre-geregistreerd en bevat de zes maanden licentie!

Giveaway of the day — COVERT Pro AEGM 3.0.39.40

Versie 3.0.33.28 kregen we op 28 januari 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Minimum screen resolution of 800×600; Pentium processor or higher; 128 Mb RAM; 90 Mb of free disk space

Site van de leverancier

USB Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE/
De gewone trial

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres95.140.97.48.

Geen Themida. Geen sleutel nodig. Geen Nederlands. Het lijkt te werken in Sandboxie op een virtuele ThinPC.
Ik weet nog steeds niet wat ik hiermee aan moet. Als je niet weet wat een beveiligingsprogramma precies doet: afblijven.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje

een

GiveawayClub geeft vandaag nog weg Vole Internet Expedition V3.91.9022 (lifetime license) by Sanwhole. De sleutel. Ik raad het niet aan, want de maker zou zo mijn browsegedrag kunnen volgen. Ik heb al voldoende browsers.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.