DiskPulse is een real-time oplossing voor het bewaken van schijfwijzigingen waarmee u een of meer schijven of mappen kunt bewaken, rapporten kunt opslaan en statistieken voor het wijzigen van de schijf kunt bijhouden. Met bewerkingen als het exporteren van gedetecteerde wijzigingen naar een gecentraliseerde SQL-database, het uitvoeren van aangepaste opdrachten en e-mailmeldingen in gevallen waarin ongeoorloofde wijzigingen worden gedetecteerd in kritieke systeembestanden.

Selecteer de items die bewaakt moeten worden en bekijk gedetailleerde gegevens.

Giveaway of the day — DiskPulse Pro 11.7.28

Versie 9.3.16 kregen we op 19 februari 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Windows Server 2003-2012 R2;

Site van de leverancier

Trial 64 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De activatiegegevesn staan in de readme. 64 Bitter. Geen Nederlands. De trial is 31 dagen bruikbaar.

De vorige keer schreef ik: "De activatie ligt vast in het bestand C:\Program Files\Disk Pulse Pro\bin\diskpl.flx. Dat bestand is computerspecifiek. Sterker nog: als u diskpl.flx van een andere computer gebruikt, wil het programma niet eens draaien. Dat betekent dat een Cameyo portable alleen draait op de computer waarop het is aangemaakt. Ook als de Cameyo nog niet geactiveerd is.". Ik heb gewerkt op mijn nieuwe virtuele Server 2019 Essentials. Daar staat nog geen Discovery op. Dus is het een gok. Maar inderdaad draait de Cameyo niet op de productiedesktop. Dus onbruikbaar.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club schenkt tot middernacht Dimo MXF Converter v4.5.0 (lifetime license) by Dimo Studio. De sleutel.

De officiële site van vandaag - ligt er om 10:14 uit, om 10:28 zie ik hem weer. Ze waren het tweede weggevertje vergeten:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.