ByteScout Spreadsheet tools helpen u bij het werken met .xls, .xlsx, .csv en .odt documenten bij bewerken, schrijven en berekenen, werken met tabellen en nog veel meer. U hoeft geen andere tools te installeren. Het programma werkt soepel en onafhankelijk. Gebruik de activatiecode voor de registratie en gebruik het programma voor zakelijke doeleinden.

Giveaway of the day — Spreadsheet Tool 2.0.0.100

Versie 2.0.0 kregen we op 23 september 2018. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10; 50 MB of free space; Windows Media Player and .NET Framework installed

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE/JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.
Themida, verschilt van de trial. In de readme staat de sleutel.

Ik had de server functionaliteit van de virtuele Server 2019 Essentials uitgezet. Maar zonder dat kan er geen .NET op worden gezet. Komt dus later ... Het blijkt niet aan het uitzetten van de server te liggen, maar met Windowws Server 2019 moet ke .NET handmatig instellen. Dat kost nu tyeveel tijd, daarom schakel ik over baan de virtuele W8.1 64 Pro.

De activatie stond de vorige keer in het register:

maar nu krijg ik het niet aan het draaien.

Voor mij heft het geen nut, want ik heb al licenties van MS Office. En ik heb LibreOffice. Het is alleen wat voor kleine bedrijven, waar slechts enkelen MS office hebben en anderen spreadsheets met gegevens moeten aanleveren. En men per se geen LibreOffice wil.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club schent ons dit weekeinde IOTransfer Pro for Windows V3.3.0.1326 (6-month for personal use) by IOTransfer Studio. 32 Bitter. De sleutel.

spel

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.