MSTech Folder Icon is een efficiënt en gebruiksvriendelijk stukje software dat is ontwikkeld om u de middelen te bieden om het uiterlijk van de pictogrammen van uw mappen aan te passen, waarmee u met een breed scala aan afbeeldingen en kleuren kunt werken. Het biedt u alles wat u nodig heeft om ongelimiteerd verbazingwekkende mappictogrammen te maken en ze toe te wijzen aan elke map, op de gemakkelijkste manier mogelijk. In feite is het een echte mappictogramfabriek, biedt het u verschillende opties die u in staat stellen om ongelimiteerd mappictogrammen te maken en geschikte pictogrammen voor uw Windows-mappen te gebruiken.

Waarom MSTech Folder Icon Pro? Waarom is dit de nummer één en de beste "mappictogramsoftware"? Wat zijn de voordelen?

  • - Mogelijkheid voor vijf favoriete icoonpakketten in het rechtsklikmenu
  • - Mogelijkheid om gewenste mappictogram te creëren, vanuit elke afbeeldingbron
  • - Mogelijkheid om onbeperkt icoonpakketten te maken, vanuit elke bron
  • - U kunt prachtige gratis icoonpakketten downloaden en gebruiken via de website.

en... Het is een aantrekkelijke tool, dat tot doel heeft u te te helpen bij het personaliseren, categoriseren en organiseren van de mappictogrammen van uw systeem, door ze beter aangepaste fantastische mappictogrammen toe te wijzen en ze gemakkelijker te onderscheiden.

Bovendien u hoeft geen extra kosten meer te maken voor professionele icon-pakketten, MSTech heeft verrassingen en geschenken met verbazingwekkende gratis icon-pakketten voor U. Het grafische team van MSTech ontwerpt en publiceert verbazingwekkende pictogrampakketten die klaar zijn om te downloaden. U kunt deze van onze website downloaden, toevoegen aan de softwarebibliotheek en ze gratis gebruiken.

Een kinderhand is gauw gevuld. Klik-rechts op een foldericoon en verander de eigenschappen zonder extra software.

Giveaway of the day — MSTech Folder Icon Pro 2.9.3

Versie 1.9 Basic kregen we op 27 juni 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 (x64/x86) en .NET Framework 4.5.2 of nieuwer

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Draait niet op de virtuele Windows Server Essentials 2019. Op de virtuele W7 64 Pro moet eerst nog .NET Framework 4.5.2 worden geïnstalleerd. Dat kost veel tijd. En na twee keer de nieuwste versie installeren, die niet als zodanig wordt herkend, geef ik het op voor wat betreft de virtuele W7 64 Pro.

Geen Nederlands. Bij de activatie op de virtuele W8.1 64 Pro wil men van alles weten: land, bedrijfsnaam, telefoonnummer, ...

De activatie zie ik in het bestand MSTech.Licenser_EA32A42B3EEFC75D2AFB2D2D39223424.lic in de programmamap. Er staat nog een bestand met identieke inhoud: wrIK.

De programmamap volstaat als semiportable, het is niet nodig een portable te maken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

GiveawayClub geeft vandaag weg AV Voice Changer Software BASIC V7.0.62 (lifetime license) by AVSOFT CORP. Vraag uw eigen sleutel aan. Ik gebruikte het mailadres a@b.com en oogstte de sleutel voor deze 32 bitter uit de browser. De activatie staat in het register. Voor een 64-bitter op de plaats voor 32 bitsapplicaties:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Avnex\AV Voice Changer Software\Vcs 7.0]
"E-mail"="a@b.com"
"Full name"="naam"
"KeyEx"="*******"

voor een 32 bitter:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avnex\AV Voice Changer Software\Vcs 7.0]
"E-mail"="a@b.com"
"Full name"="naam"
"KeyEx"="*******"

Vergeet niet zoals ik in eerste instantie autoupdate uit te vinken: <autoupdate>0</autoupdate> in C:\Users\Public\Documents\Packages\20190408_no_auto_update\SPI\CSIDL_COMMON_APPDATA\Avnex\VCS7\Vcs.xml

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.