Tabbles is een revolutionair nieuw documentbeheersysteem waarmee u uw bestanden efficiënter dan ooit kunt categoriseren en ordenen. Met Tabbles kunt u bestanden labelen vanuit het rechtsklikmenu in Windows en kunt u dit ook met uw collega's delen. Naast de mogelijkheid om hetzelfde bestand in meerdere tags te plaatsen, biedt Tabbles ook de mogelijkheid voor het beschrijven van de inhoud van uw bestanden, mappen en bladwijzers. U kunt de autotagbesturingsregels van Tabbles gebruiken voor automatisch labelen van elk bestand docx, xlsx, pdf-bestand dat het woord "Contract" bevat ( ja, Tabbles zoekt ook in de INHOUD van bestanden! ) of elk bestand gemaakt in de map C: \ Contracts met de naam "_delivered_".

Tabbles gaat niet alleen over bestanden: het komt met een Outlook plug-in (pre-installed) en een Chrome extensie dat maakt het taggen van e-mails en bladwijzers eenvoudiger maakt dan ooit - en u kunt ze vinden in uw tags, samen met uw bestanden zoals in een virtueel bestandssysteem! Alles wordt opgeslagen op harde schijf, netwerkschijven of iedere bestandensynchronisatieservice als Dropbox of OneDrive

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Tagbestanden met meerdere labels en vind gerelateerde bestanden ongeacht de locatie op de schijf (kan worden gedeeld met collega's).
  • Voeg opmerkingen toe aan bestanden, zoals bij een chat (kan worden gedeeld met collega's).
  • Auto-tag bestanden gebaseerd op inhoud, naam of locatie of door patroonovereenkomst (regex).
  • Tag e-mails in Outlook.
  • Tag bladwijzers in Chrome (en andere browsers, met de bookmarklet).

Opmerking: de license is voor één jaar. U krijgt 4 licenties, elke licentie is geldig voor 1 pc. De licenties werken niet in de "Tabbles Cloud"

Giveaway of the day — Tabbles 5 Basic 2019

Versie Tabbles for Small Groups 4.0.10 kregen we op 27 september 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial - alleen te krijgen via een abonnment op de nieuwsbrief te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 2.21.40.213.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. De activatie staat in:

  • C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Tabbles\log_context_menu.txt
  • C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Tabbles\Tabbles-core-log.txt
  • C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Tabbles\log_overlay_handler0.txt
  • C:\Users\Administrator\AppData\Local\Tabbles\LocalDb\tabbles4_log.ldf

Net als Ootje snap ik het niet en doe er niets mee. Op mijn werk heb ik een tijdje een Google- of googleachtige applicatie gehad die alle bestanden automatisch indexeerde. Maar het kostte wel rekenkracht en dus heb ik het na een tijdje gedeactiveerd. Wat ik nu wel eens doe, bijvoorbeeld met scan van rekeningen, is die naar mezelf mailen met de plustruc: naam+datum+leverancier@gmail.com. De backup van de scan staat dan in de cloud van Google en met de zoekfunctie van Gmail vind ik snel iets terug. Dit kan ook met gevoelige documenten, na encryptie met bijvoorbeeld 7zip.

Een alternatie is TagSpaces. Ze hebben een gratis versie, maar die kijkt alleen naar de bestandsnamen, niet naar de inhoud van de documenten.

Officedocumenten kunt u labels toekennen met MS office en Libreoffice.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

Giveaway Club schenkt de komende dagen PDF Multitool v.10.0.0.3420 Business User License (lifetime license) by ByteScout. De sleutel

De officiële site van vandaag:


Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springen The Freak en Ootje vaak bij. Maar die hebben natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

Alternatieve weggever, Giveaway Club.

GiveawayofthedayClub
Giveawayoftheday
7-Zip

Terug naar het begin.