Perfect PDF 9 Converter zorgt voor tijdbesparende PDF-creatie, op kantoor of thuis, en is het juiste programma voor PDF-beginners. Verdere functies zijn het afdrukken en ondertekenen van PDF-bestanden, functies om de documentstructuur te herschikken (pagina's verplaatsen, verwijderen, vergroten/verkleinen en roteren) en om PDF-documenten te annoteren met tekstnotities, markeringen of pen. U kunt ook PDF-documenten maken van tekst- of afbeeldingsbestanden en pagina's invoegen van afbeeldingsbestanden of gescande afbeeldingen. Inclusief een viewer voor PDF- of XPS-bestanden.

Giveaway of the day —Perfect PDF 9 Converter

Een nieuwe aanbieder: softXpansion.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8.0/ 7 or Windows Server 2016/ 2012 R2/ 2008 R2 (x32/x64); 150 MB HDD

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA
De officiële download

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 89.22.103.33.

Geen Themida, maar zowel een 32 als 64 bits installer voor Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen. Gezien de aanbieder gebruik ik 33mail en blokkeer het adres direct na het ontvangen van de sleutel: "You have chosen to block further emails to the 33mail alias perfectpdf9converter_20190415@*******.33mail.com. 32 Bitter. Geen Nederlands. Kan integreren met Open Office, over LibreOffice geen woord. Ik moet bij de installatie instemmen met de licentievoorwaarden, maar die zijn afgedrukt in witte inkt.

Op een virtuele W7 64 Pro gat de activatie vlotjes, maar op een virtuele W8.1 64 pro mislukt het. Ook met een verse sleutel. Dan zie ik dat ik de virtuele machine moet hersterten. Dan kan ik activeren, met de tweede sleutel. Want de eerste is op een andere virtuele machine gebruikt.

De activatie staat in het bestand Program Files (x86)\soft Xpansion\Perfect PDF 9 Converter\PDFXpdf-xpansion.license.
Als ik de trial "activeer" met dit bestand, krijg ik geen melding dat ik moet activeren. Maar ik zie ook niet of het activeerd is. Als ik activate.exe draai, krijg ik de melding dat ik de trial heb geïnstalleerd en dat ik die gewoon kan activeren. Met de sleutel dus, Zo gezegd, zo gedaan.
Als ik de trial met de sleutel activeer, komt de activatie daarvan in
C:\ProgramData\soft Xpansion\Perfect PDF 9 Converter\Data\settings.dat

Bewaar dat bestand: ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W8.1 64 Pro. QED.

Uitleg

Copyright 2002-2014: is de maker vijf jaar geleden met pensioen gegaan? Neen, maar hij geeft niet iets nieuws weg.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina

De posting van Ootje.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.